MónTerrassa
Concert-vermut jazz al pati històric del mNACTEC de Terrassa
  • CA

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza un any més el tradicional vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 39è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc el diumenge 15 de març, a les 13.00 hores, i anirà a càrrec de TRO, un trio format per Joan Casares, a la bateria, Xavi Castillo, al contrabaix, i Pere Miró, al saxo baríton.

Programa

Concert-vermut jazz

La banda recull la tradició dels trios sense instrument harmònic però amb una mirada actual i amb la sonoritat exòtica que aporta el saxo baríton. TRO presentarà l’àlbum S’apropa tempesta, un recull de vuit temes inèdits i una versió de Mingus, un dels seus referents, donant la seva visió de la música i el món amb la lluita i l’esperança com a bandera. Es tracta del seu segon disc, amb el qual la banda, iniciada l’any 2015, es consolida i segueix apostant per un repertori basat en composicions dels tres artistes combinant el jazz amb l’actitud enèrgica i el so punyent.

A les 13.00 hores al pati històric del mNACTEC.

Entrades a 1 euro. Es poden fer les reserves a través de la web del mNACTEC fins al divendres anterior a l’activitat a les 13.00 hores. A partir d’aquella hora, les reserves s’hauran de fer per telèfon.

Jornada de portes obertes

El mNACTEC ofereix entrada lliure de 10.00 a 14.30 hores.

Passejada per les voltes

Com a activitat especial s’organitzarà una passejada per les voltes de la teulada del vapor Aymerich, Amat i Jover, i una mirada diferent a l’excepcional edifici de l’arquitecte Muncunill. Cal fer reserva prèvia.

A les 10.30 hores

A les 11.15 hores

A les 12.00 hores

Aforament limitat. Es recomana fer reserva prèvia de les passejades i el concert, clicant a l’enllaç corresponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa