MónTerrassa
Comerciants i policia col·laboren per millorar la seguretat a Terrassa
  • CA

Reunió aquest dimarts a la tarda entre el Gremi de Joiers i Rellotgers de Terrassa i amb responsables dels cossos de seguretat de la nostra ciutat. La trobada ha comptat també amb la presència dels regidors de Seguretat, Xavier F. Rivero, i Comerç i Mercats, Jennifer Ramírez; a més de membres de l’associació de comerciants TerrassaCentre. El motiu de la reunió ha estat establir vies de col·laboració i coordinació per millorar la seguretat als carrers i comerços de la ciutat.

Mossos d’Esquadra i Policia Municipal de Terrassa també s’ha compromès a fer seguiment amb els establiments que han patit algun tipus de delicte i acostar-se als comerciants per conèixer de primera mà quines són les seves necessitats i demandes. La trobada entre cossos, Ajuntament i comerciants, pretén acordar noves accions de manejra conjunta que ajudin a incrementar la seguretat a l’espai públic i a dissuadir robatoris, furts i agressions.

Aquesta trobada entre les tres parts arriba justament pocs dies després que tingués lloc un dels robatoris més espectaculars dels darrers mesos, en ple Centre de la ciutat. Estem parlant del robatori que va afectar la joiera Ponsa, una de les joieries més històriques -i que malauradament no és la primera vegada que és víctima d’un robatori d’aquestes característiques-, ubicada al carrer Font Vella de Terrassa. Aquest robatori, ocorregut el passat 14 de setembre, ha disparat de nou les alarmes entre els comerciants, sobretot entre el sector que es dedica a la venda de joies i rellotges. I és que en aquest cas no es tracta dels petits furts que molts d’ells han de patir massa sovint sinó d’una acció coordinada i molt ben preparada per part de professionals, que van actuar amb rapidesa i que van endur-se el botí enmig de la perplexitat dels veïns que van sentir la trencadissa de vidres de matinada.

Reunió entre el gremi joiers i els cossos de seguretat a Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa