x
Un avi, ajudant els infants d’El Cuc amb l’hort | AJUNTAMENT DE VACARISSES

El passat mes de febrer, la Biblioteca El Castell i l’escola bressol El Cuc de Vacarisses van iniciar una col·laboració. Cada quinze dies, els dimecres al matí, els infants van a l’equipament cultural per escoltar contes relacionats amb algun dels projectes que estan treballant o amb una temàtica considerada interessant per a la seva edat. L’objectiu final és generar experiències per a la canalla a través del seu entorn local immediat i amb la lectura i la narració oral com a fils conductors.

I és que una situació quotidiana com anar a la biblioteca a escoltar contes i fer servir el carnet de l’escola té un alt valor pedagògic. A més, aporta seguretat als infants i els ajuda a desenvolupar totes les seves capacitats. El comerç local també hi participa. Per exemple, fa uns dies, va ser el torn de la Jardineria Flora, que va cedir plantes per apropar la primavera a la canalla. El personal de la biblioteca va aprofitar aquest recurs i va complementar-lo amb el conte Karaganda, de Pep Molist.

Gent gran té cura de l’hort de l’escola

El Cuc també ha iniciat una col·laboració amb el Casal de la Gent Gran. Així, cada quinze dies, dos avis ajuden a cuidar l’hort de l’escola bressol. Treballen la terra, planten llavors, fan planter per traslladar-lo després a l’hort i reguen.

Nou comentari