MónTerrassa
La Cogullada es queda sense festa major
  • CA

Aquest cap de setmana, l’Associació de Veïns de la Cogullada de Terrassa ha rebut la notícia que no podrà realitzar la festa major. En un comunicat que han traslladat a tots els veïns, la junta demana “disculpes per no poder fer allò que amb tota la il·lusió i des de fa mesos teníem programat, comunicat i demanat material”. L’autorització per fer els actes públics ha estat denegada en la seva bona part, i per aquest motiu, “els canvis, retallades i prohibicions, ho fan inviable”, lamenten.

L’anunci va coincidir amb la manifestació de l’11 de setembre i quan hi havia altres espectacles, fires i festes a altres barris (aqustes últimes també cal dir que van ser actes molt limitats d’aforament, controls de seguretat i res obert al carrer on pugués suposar una aglomeració de persones indesitjada) que sí que es van poder celebrar.

I això ha causat indignació i incomprensió per part de l’entitat que havia programat diversos actes (esmorzars, cercaviles, música, etc) per omplir el barri de gresca de divendres a diumenge. I malestar amb l’Ajuntament per tot el material que ja s’havia comprat o compromès i que no es podrà fer servir. “Estem convençuts que la responsabilitat no és nostra, (…) i a l’hora de justificar la subvenció de 1200 euros que rebem de l’Ajuntament per fer una festa de barri s’hi passaran les corresponents factures de despeses ocasionades amb l’esperança que no ens siguin rebutjades encara que la festa no es pugui dur a terme”, sentencien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa