MónTerrassa
Clam contra les llargues llistes d’espera a Terrassa
  • CA

Marea Blanca Terrassa-Plataforma en la Defensa de la Sanitat Pública ha fet avui una jornada de lluita a la plaça del Doctor Robert, davant de Mútua. “No a les llistes d’espera i l’atenció primària abans que tot” ha estat la consigna.

Marea Blanca recorda que “Terrassa és la tercera ciutat de Catalunya¡. A diferència de Sabadell i Castellar, no disposa de cap centre urgent d’atenció primària… Terrassa se sent discriminada. A juliol del 2018 el temps mitjà d’espera per visita a l’especialista a Terrassa és de 147 dies, mentre que a Catalunya és de 86 dies. Per proves diagnòstiques (RX,TAC,RM…) és de 80, mentre que a Catalunya, de 56. Per intervenció quirúrgica a Terrassa és de 116 i a Catalunya de 132. Fins i tot les xifres a la part que li correspon la Mútua són majors que les de l’Hospital.”

Per això afirmen que han sortit al carrer. “I per reclamar visites al metge de capçalera en 48 hores, obertura d’un CAP de 24 hores i que s’anivellin els temps d’espera com a menys, al nivell de Catalunya.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa