MónTerrassa
Cerclemón lliura 2.267€ per investigar sobre càncer infantil
  • CA

!--akiadsense-->

La comissió Cerclemón ha fet lliurament de la recaptació obtinguda en la quarta edició de la festa infantil Salta! als representants de les associacions Mua Solidaris, Mi Compañero de Viaje i Todos contra la Histiocitosis que han rebut aquesta setmana la donació de 2.266,76€, distribuïda a parts iguals, per poder desenvolupar i dur a terme els seus projectes solidaris.

Juntament amb el Torneig de Pàdel Solidari, el “Salta!” és una activitat que es va consolidant a la ciutat amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació sobre el càncer infantil i que genera una recaptació provinent de la compra de tiquets per accedir a diferents inflables instal·lats al centre de Terrassa durant un dia del mes de setembre.

Cerclemón és una comissió del Cercle Cecot de Joves Empresaris, un grup d’empresaris que es va constituir dins la patronal Cecot ara fa més de 18 anys. Concretament Cerclemón té com objectius, entre d’altres, fomentar la responsabilitat ètica i social del teixit empresarial, participar en iniciatives de caràcter solidari, col·laborar amb fundacions i ONGs, oferir assessorament i contactes empresarials a institucions pel desenvolupament dels seus projectes solidaris. Els seus membres són empresaris i empresàries en actiu que consideren que la seva major aportació és el seu coneixement, experiència empresarial i el seu capital humà.

Associació Mua Solidaris

Mua és una associació que té com a finalitat recaptar fons per la investigació de la leucèmia infantil, destinant el 100% dels seus beneficis a l’Hospital San Joan de Déu.

Parteix de la iniciativa d’una àvia d’un nen amb leucèmia que s’hi vol implicar activament en la donació de fons per la investigació d’aquesta malaltia.

#Micompañerodeviaje basa la seva activitat en el suport a Grups de recolzament per joves amb càncer, mitjançant Oncolliga, i en recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil i juvenil mitjançant l’Eric Abidal Foundation i l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

Asociación Todos contra la Histiocitosis

Aquesta associació es va constituir farà prop més de quatre anys per donar a conèixer la malaltia i recaptar fons perquè s’investigui sobre ella ja que les histiocitosis són un grup molt heterogeni de malalties rares que afecten bàsicament els infants. Són provocades per l’activació anormal i molt intensa d’uns glòbuls blancs molt específics, poden afectar qualsevol òrgan del cos i, en els casos més greus, precisen tractaments amb quimioteràpia i, fins i tot, trasplantaments. L’associació treballa intensament amb l’Hospital de Sant Joan de Déu per no aturar la seva investigació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa