MónTerrassa
CCOO i UGT i entitats socials convoquen una manifestació a Terrassa
  • CA

CCOO i UGT del Vallès Occidental-Catalunya Central, conjuntament amb altres 37 entitats socials de Terrassa, ha convocat manifestació a Terrassa per al proper dissabte, 27 de juny, a les 10.30 h a la plaça Lluís Companys, amb dos lemes: “Un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris” i “Les nostres vides, el nostre capital”.

Aquesta convocatòria té lloc en el marc de la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia de COVID-19 i té com a objectiu reclamar un gran pacte per a un nou model social i econòmic, on les persones estiguin al centre de les decisions, perquè ningú quedi enrere, i vetlli per la qualitat de la democràcia.

Aquesta manifestació forma part d’una convocatòria més àmplia que tindrà lloc a Catalunya i arreu de l’Estat aquest cap de setmana. La convocatòria és presencial i es farà amb les mesures de seguretat sanitària convenients. Està adreçada a sindicats, treballadors i treballadores d’empreses en situació de conflicte, formacions polítiques progressistes, entitats socials, associacions, la gent de la cultura i a la ciutadania en general.

A l’inici de la manifestació hi haurà un punt de recollida de productes bàsics gestionat per la Creu Roja, una iniciativa solidària a la qual donen suport les entitats convocants. Els productes que es recolliran són: fruits secs, cereals d’esmorzar, galetes, cacau en pols, farina, llet d’iniciació 1, llet de continuació 2, xampú i sabó de dutxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa