MónTerrassa
Els Castellers volen omplir el Raval de camises blauturquesa
  • CA

Aquest diumenge 14 de juny s’havia de dur a terme un dels actes més significatius de la celebració del 40è aniversari dels Castellers de Terrassa, al migdia havia de tenir lloc l’actuació castellera amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants com a colles convidades. A causa de la situació excepcional viscuda amb el Covid-19 tant l’actuació castellera com molts dels altres actes que han preparat els blau turquesa han hagut d’aplaçar-se per l’any vinent.

Tot i així els del carrer Pasteur no han volgut perdre l’oportunitat de celebrar l’aniversari i és per això que el diumenge a les 12h, l’hora prevista d’inici de l’actuació, els Castellers de Terrassa han quedat al Raval de Montserrat per a poder fer una fotografia de grup tot respectant el distanciament social i les mesures de seguretat.

Elisabeth Arpal, presidenta dels Castellers de Terrassa explica que és una bona manera de poder celebrar l’aniversari i de retrobar-se després de tants mesos poder-ho fer. “La idea és que puguem omplir el Raval de camises blau turqueses tal i com ho faríem si haguéssim pogut celebrar l’actuació. Des de la colla animem a tota persona que tingui camisa a que es pugui apropar al Raval tant si es una persona activa actualment com si pels motius que sigui no pot venir tant com voldria. En els quaranta anys d’història han sigut moltes les persones que han treballat per arribar fins on som i creiem que seria una molt bona experiència poder-nos trobar veterans i membres actius.” Des dels Castellers de Terrassa celebren la predisposició de l’ajuntament a l’hora de celebrar aquest acte simbòlic que permet apropar el seu aniversari a tota la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa