MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa, amb gamma alta de 7 a la Diada
  • CA

En la Diada de la Colla, els Castellers de Terrassa tenien com a gran objectiu del cap de setmana descarregar el 4 de 8 aconseguit l’1 d’octubre al Concurs de Castells de Tarragona. Però no van poder aconseguir-lo després de realitzar dos intents desmuntats.

L’inici del cap de setmana va començar amb la cercavila, acompanyats dels Castellers del Prat del Llobregat, des del local de la colla egarenca al carrer de Pasteur fins a la Plaça Vella. Pel camí ,els d’Edu Portella van fer un pilar al Tast de Vins que es va organitzar a la part nord de la rambla d’Egara. Un cop finalitzada, va començar a l’actuació de vígilia, on els locals van actuar acompanyats dels Castellers del Prat i els Castellers de Viladecans.

Els blauturquesa van començar l’actuació amb dos intents desmuntats de cinc de set, el castell sovintejat quest any va tenir una execució molt lenta i va aconsellar que es desmuntés evitant patir excessivament. Van poder reconduir l’actuació descarregant en segona ronda un quatre de set farcit d’estrenes, un quatre de set amb el pilar impecable i un tres de set per acabar amb sis pilars de quatre, un aixecat per sota.

4 de 7 vigília

Resum actuació vigília

Castellers del Prat del Llobregat: 3d6, id2d6, 3d6a, 2p4
Castellers de Viladecans: pd4, pd4, pd4
Castellers de Terrassa: 2id5d6, 4d7, 4d7p, 3d7, 5p4, 1p4ps

Després de l’actuació de vígilia, es van dirigir cap al local social, amb el concurs de tapes que organitza l’entitat entre els seus membres i la música de Sons Blaus.

Diumenge de matinades i castells

A l’endemà, els músics de la colla es van llevar ben aviat per a anunciar al barri l’inici del dia gran del cap de setmana a ritme de matinades, un cop acabades i després d’un bon esmorzar, van enfilar cap a la plaça Vella on a les 11.30 començaria el cercavila que els duria al Raval per a iniciar l’actuació de la seva 43ena Diada.

A les 12 del migdia, i acompanyats pels Castellers de Caldes i els Castellers de Castelldefels, van començar descarregant el set de set, l’estructura va necessitar d’un treball extra a la part del quatre per a mantenir les mides dur el castell a bon port. A segona ronda els d’Edu Portella van plantejar el plat fort del cap de setmana, revalidar el 4 de 8 aconseguit el primer dissabte d’octubre a Tarragona. Tot i la bona feina feta a l’assaig, no van tenir el dia i van haber de desmuntar dues vegades l’estructura. I van finalitzar descarregant un impecable quatre de set amb el pilar, el cinc de set, dos pilars de cinc i un pilar de 4 amb folre de canalla que va desfermar al públic present a plaça.

Resum actuació:

Castellers de Caldes: 3d7, 2d6, 4d6p, p5
Castellers de Castelldefels: 3d6a., 2d6, 3d6, p4
Castellers de Terrassa: 7d7, 2id4d8, 4d7p, 5d7, 2p5

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa