MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa celebren amb una gran festa la Diada del Local
  • CA

Els Castellers de Terrassa han celebrat la Diada del Local amb una gran festa aquest passat cap de setmana. Aquest passat 21 de maig a la tarda, el local de la colla del carrer Pasteur i el centre de Terrassa es van omplir de xerrades, una cercavila, una actuació castellera, batucada i concerts. La colla va estar acompanyada pels Castellers de Mollet i els Vailets de Gelida al llarg de tota la jornada, i les activitats van comptar amb un bon nombre d’assistents i espectadors.

La jornada dedicada a la celebració del local va començar a les 16h al carrer Pasteur. Els Castellers van organitzar una xerrada oberta a la colla en la que es va parlar de com es va fer possible la compra i adequació de la seu social, en la qual van participar membres actius i no actius de l’entitat que van destacar els valors com el treball en equip i la il·lusió per a dur el projecte a bon port.

Xerrada dels Castellers de Terrassa per la Diada del Local | Castellers de Terrassa

Cercavila i actuació castellera

A les 18h es va iniciar la cercavila que va dur a les colles castelleres cap al Raval de Montserrat, on es va dur a terme l’actuació castellera. L’actuació es va iniciar amb dos pilars de quatre de dol, un de Castellers de Terrassa i un altre de Vailets de Gelida, dedicats a l’infant de Terrassa que va morir el passat dijous i pel traspàs recent d’un membre de la colla de l’alt Penedès.

Un cop realitzades les mostres de condol es va donar inici a l’actuació castellera amb el quatre de set dels Castellers de Terrassa. En segona ronda els d’Edu Portella van descarregar un sòlid tres de set, i a l’última ronda de castells, van realitzar amb total solvència una torre de sis. Per a concloure l’actuació els Castellers van descarregar un pilar de cinc.

Els Castellers de Mollet van descarregar un tres de sis amb l’agulla, un quatre de sis i un tres de sis. Els del Vallès Oriental van concloure la seva actuació amb un pilar de 4. Els Vailets de Gelida per la seva banda van descarregar un tres de sis, essent aquest el primer castell de la colla des de l’esclat de la pandèmia. Van carregar un tres de sis amb l’agulla, construcció que van tornar a repetir en tercera ronda descarregant-la solventment per finalitzar amb un pilar de 4.

Concerts i música durant tota la nit

Un cop acabada l’actuació, el grup de batukada Desterrás va sumar-se a la festa. Acompanyades de la seva música, les colles castelleres es van dirigir de nou al local dels Castellers de Terrassa per a sopar pà amb tomàquet i embotit mentre feien temps per a l’inici del concert d’Hereus del Beat. El local de la colla blau turquesa es va omplir de festa i de jovent durant el concert dels egarencs que van donar-ho tot a dalt de l’escenari. Un cop finalitzat el concert es va donar inici a el seguiment de la festa a càrrec de Dj Boi que va mantenir el local ple fins el fi de la festa.

Concert d’HdB al local dels Castellers de Terrassa per la Diada del Local | Castellers de Terrassa

Des de Castellers de Terrassa valoren positivament els concerts i l’ambient que es va viure al local el passat dissabte. “Estem treballant per a ampliar la massa social i recuperar la normalitat del dia a dia de la colla, és un goig poder tornar a veure el local ple i a la gent gaudint de la colla i dels actes que organitzem”, explica Elisabeth Arpal, presidenta dels blau turquesa.

El proper cap de setmana els Castellers de Terrassa tenen actuació important en motiu de la Festa Major del barri de Ca n’Aurell, abans però també seran presents el dissabte a la festa dels Capdidats donant suport a la capditatura d’Elisabeth Arpal com a capgrós de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa