MónTerrassa
3d7, 4d6p i 4d6 dels Castellers de Terrassa
  • CA

Els Castellers de Terrassa han estat enfeinats tot el cap de setmana de Sant Jordi realitzant una exhibició castellera adreçada a la gent gran, venda de roses i llibres al centre de Terrassa i diada castellera a Mollet.

Exhibició de música i castells al Casal de Gent Gran Anna Murià


El primer acte del cap de setmana dels blau turquesa es va dur a terme divendres a les 18.30h de la tarda al casal municipal de gent gran Anna Murià de Terrassa. En el marc del 25è aniversari del casal els blau turquesa van apropar el fet casteller fent una exhibició de castells i vermut musical participatiu amb totes les persones que es van aplegar al centre.Tant les persones assistents a l’acte com la colla castellera valora molt positivament aquesta activitat que fa palès no només el compromís dels del carrer Pasteur amb la difusió del fet casteller sinó també la voluntat de teixir vincles amb tots els sectors de la ciutat.


Dissabte de roses, llibres i actuació castellera anul·lada per pluja


El dissabte, Diada de Sant Jordi, els Castellers van muntar paradeta de venta de llibres, roses i marxandatge de la colla durant tot el dia al carrer Major de Terrassa. Tot i la inestabilitat del temps que en diverses ocasions va deixar caure pedregada, van ser força persones les que es van apropar a la parada dels blau turquesa a comprar els detalls més
tradicionals de la Diada de Sant Jordi.

En el moment de dur a terme l’actuació castellera la pluja va tornar a fer acte de presència i va obligar a anul·lar la cita. A l’hora prevista de l’actuació i amb el peu del primer castell muntat en una Plaça Vella plena de gent va tornar a caure pedra i pluja aturant la diada castellera. Després de resguardar-se uns minuts de la forta pluja, responsables de les dues colles castelleres de la ciutat van reunir-se i van decidir finalment anul·lar l’actuació castellera.


Diumenge de sol i castells a Mollet del Vallès


Si bé la pluja va ser protagonista de la jornada del dissabte, un dia ben assoleiat va acompanyar als Castellers de Terrassa el diumenge a Mollet del Vallès.


Els blau turquesa després de dos pilars de 4 d’inici, un d’ells aixecat per sota van descarregar el 3 de 7. L’únic castell de 7 de la jornada que es va mantenir impecable des de la pinya fins al pis de quarts, va necessitar d’un treball extra al pis de dossos. Tot i la situació, la canalla va saber resoldre bé la situació i el castell es va descarregar sense complicacions. El castell de set dels Castellers va anar acompanyat d’un 4 de 6 amb el pilar i d’un 4 de 6 en segona i tercera ronda respectivament. Els dos castells, de fàcil execució per a la colla del carrer Pasteur van servir per a donar rodatge a nivell de tronc, canalla i pinyes. A la ronda de pilars els Castellers de Terrassa van finalitzar l’actuació amb un pilar de cinc amb estrena d’un pom de dalt petit i d’un nou baix.

Els Castellers de Mollet, amfitrions van ferun gran paper descarregant el primer 5 de 6 i 2 de 6 de la temporada, castell que van acompanyar del 3 de 6 amb l’agulla i 3 pilars de quatre per finalitzar l’actuació. Els Castellers de Castelldefels van descarregar el 3 de 6, el 2 de 6, el 4 de 6 i el pilar de 4 aixecat per sota.

Castellers de Terrassa


Resum actuació:
Castellers de Mollet: p4ps, 5d6, 3d6a, 2d6, 3p4
Castellers de Terrassa: 2p4(un ps), 3d7, 4d6p, 4d6, p5.
Castellers de Castelldefels: 2p4, 3d6, 2d6, 4d6, p4ps

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa