MónTerrassa
Castellers de Terrassa consoliden el 7 i ja miren el 8
  • CA
Castellers de Terrassa | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Castellers de Terrassa han actuat per partida doble aquest cap de setmana, anant el dissabte a la diada del local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i participant també de l’actuació castellera de la Festa Major del barri de Ca N’aurell.

El passat dissabte per la tarda, la colla terrassenca es va desplaçar a Tarragona en motiu de la diada del local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona acompanyats de la Jove de Tarragona, els Bordegassos de Vilanova i els Nois de la Torre. L’actuació castellera que es veia perillar a causa de les altes probabilitats de pluja es va poder dur a terme sense problemes. Els Castellers de Terrassa tercers en l’ordre d’actuació i amb menys efectius dels que acostumen a portar a plaça, van començar la seva actuació amb un 3d7 excel·lent a tots nivells, una configuració de segons, quarts i quints amb que els blauturquesa treballen per a poder pujar un pis el més aviat possible.

A segona ronda i després de desmontar un primer peu a causa d’algun desajust de mides, van descarregar el 10è 5d7 que realitzen enguany. Com a tercer castell i també en vistes al 4 de 8, els Castellers de Terrassa s’han decantat per un 4d7, amb estrena d’un terç i descarregat tot i que les mides no eren gens bones, a destacar la feina de la canalla que no té cap dubte a l’hora de travessar els castells.

Per acabar a la ronda de pilars els castellers de Terrassa van descarregat el pilar de 5, i a continuació 2 pilars de 4. Finalment acabats els castells les 4 colles van fet un pica-pica al local de la colla local.

Resum d’actuació: Colla Jove Xiquets de Tarragona: 5d8,3d9f,4d8,p6,5p4

Bordegassos de Vilanova: 2d7,5d7,4d7,p5,3p4

Castellers de Terrassa: 3d7,5d7,4d7,p5,2p4

Nois de la Torre: 3d7,4d7,4d6a,p5,2p4

El diumenge 4 juny en motiu de la Festa Major de Ca N’aurell els Castellers de Terrassa han actuat acompanyats dels Castellers d’Esparreguera i dels Castellers de Lleida. Actuació amb la qual els Castellers de Terrassa refermen el seu lligam amb el barri de Ca N’aurell. Primers en l’ordre d’actuació, van descarregar un ferm 7 de 7 després d’haver realitzat un primer intent desmuntat a causa de problemes en les mides del castell. A segona ronda i sense que els suposés cap dificultat els del carrer Pasteur varen descarregar el 5 de 7, castell que enguany li han trobat molt bona mida. A tercera ronda els blauturquesa van optar per fer el 4 de 7 amb el pilar, castell que tot i estava obert entre dues rengles van poder descarregar sense que l’estructura arribés a perillar. A la ronda de pilars per a cloure l’actuació els Castellers de Terrassa van descarregar un vano de 5. Un cop acabada l’actuació i com ja comença a ser costum en aquesta cita, les tres colles van realitzar un cercavila fins al local dels Castellers de Terrassa on els hi esperava un generós pica-pica.

Resum d’actuació: ‪

Castellers de Terrassa:id7d7,7d7,5d7,4d7a,vano5‬

‪Castellers d’Esparreguera :3d7,3d7a,4d7,p5‬,2p4 ‪

Castellers De Lleida :5d6,4d7,id3d7,3d7,p5,2p4

La setmana vinent els Castellers de Terrassa tenen també doble actuació. El dissabte actuaran al 27è Aplec de penyes del RCD Espanyol juntament amb els Vailets de Gelida i el diumenge al 23è aniversari dels Castellers de Sabadell juntament amb la colla local, els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, actuació en la qual els Castellers de Terrassa podrien fer un pas més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa