MónTerrassa
El carrer de Sant Llorenç de Terrassa es prepara per un canvi de pell total

El “Projecte de la remodelació del carrer Sant Llorenç de Terrassa” defineix les actuacions necessàries per a la peatonalització i s’emmarca dins de la Revolució Verda del govern de Terrassa. Es tracta d’ampliar l’illa de vianants. Convertint aquest tram en un carrer de plataforma única eliminant-ne el trànsit de pas. Es vol facilitar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda al llarg del carrer i als diferents edificis.

Es crea un espai enfront del Centre Excursionista i de l’Arxiu Tobella, lliure de barreres arquitectòniques, que en faciliti les entrades i sortides. Integra els dos equipaments esmentats al conjunt de la plaça del Vapor Ventalló fent més permeable el mur que els separa, incrementa el verd urbà (arbres i plantes arbustives) i soterra les línies elèctriques per millorar el paisatge urbà.

Tot i que el projecte es va redactar durant l’any 2018, tant el projecte com el pressupost son actualitzats i vigents, de conformitat amb l’informe emès per la cap del servei d’obra pública. Té un pressupost d’execució material de 209.166,04 euros, un d’execució per contracte de 255.266,39 (sense IVA) i 308.872,33 (amb IVA), i un per al coneixement de l’administració de 325.522,40 (sense IVA) i 393.882,amb IVA). El termini d’execució de les obres es preveu que sigui de quatre (4) mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa