MónTerrassa
El carrer dels Voluntaris de Terrassa, obert en canal
  • CA
El gran forat al carrer dels Voluntaris | Marta Maseras

!--akiadsense-->

Des de fa uns dies el carrer Voluntaris de Terrassa, a la cruïlla amb Antoni Bros, al barri PobleNou-Zona Esportiva, s’estan realitzant obres. El gran forat que s’ha obert és per reparar els danys ocasionats en els col·lectors durant el fort episodi de pluges del passat mes de novembre. Està previst que el tall de circulació en aquest tram resti tallat fins al proper 28 de desembre.

L’actuació s’emmarca dins el decret d’urgència emès per l’alcalde, Alfredo Vega, el 16 de novembre, arran els aiguats que el 15 de novembre van afectar de forma intensa Terrassa i que va deixar un seguit d’afectacions i danys al terme municipal. El decret contempla la contractació de les obres, serveis i subministraments necessaris per solucionar els desperfectes ocasionats per aquestes pluges.

Els treballs consisteixen a reparar els 10 metres de col·lector afectat i la previsió inicial és que finalitzin abans d’acabar l’any, sempre que la climatologia ho permeti. Aquesta intervenció comporta talls de trànsit al carrer dels Voluntaris Olímpics, cantonada amb el carrer d’Antoni Bros, la qual cosa obliga els conductors i conductores a utilitzar els itineraris alternatius recomanats.

Obres en el gran forat obert al carrer Voluntaris | Marta Maseras

!--akiadsense-->

Mapa amb les afectacions | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa