MónTerrassa
Càritas manté els serveis d’aliments i higiene per als vulnerables
  • CA
Atenció a les persones sense llar
Atenció a les persones sense llar | Càritas

!--akiadsense-->

Aquesta setmana, el Congrés del Diputats ha aprovat la sol·licitud de Pedro Sánchez d’allargar l’estat d’alarma fins el 11 d’abril. Càritas Diocesana de Terrassa ha fet una crida a la societat perquè es quedi a casa per tal frenar la corba de contagi. Així mateix, davant la previsió que la situació de confinament serà llarga, l’entitat ha decidit prorrogar les mesures preses sense data límit, fins que pugui anunciar el retorn de l’activitat normalitzada.

En aquesta línia, els mossens i els tècnics de Càritas seguiran fent acollida i acompanyament a aquells que s’adrecen a Càritas per primera vegada, o hi tornen després d’haver superat una etapa anterior de circumstàncies difícils. Des dels diferents projectes d’atenció a les necessitats bàsiques se segueix distribuint aliments a les famílies que ho necessiten i atenent a les persones en situació de sense llar amb el servei de dutxes i el repartiment de menjar en format d’entrepà o carmanyola. Càritas vetlla per atendre les necessitats de les persones allotjades en el centre residencial i en pisos, que com tota la societat, resten confinades seguint les indicacions de les administracions.

D’altra banda, es demana que mentre duri la situació no es dipositi roba als contenidors de recollida per tal d’evitar l’acumulació de material.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa