MónTerrassa
Can Boada del Pi organitza un nou espai de participació veïnal
  • CA

La comissió de Cultura i Espectacles de l’Associació de Veïns de Can Boada del Pi organitza un nou espai de participació veïnal, amb el títol genèric Artistes del barri. Aquesta activitat pretén donar a conèixer en les seves diferents edicions les habilitats artístiques que poden tenir alguns dels residents per fomentar la dinamització, sent un punt de trobada per compartir aficions d’àmbit cultural, i fomentar les relacions veïnals.

“Volem que sigui una finestra oberta per donar l’oportunitat i motivar als veïns de totes les edats i sexes a poder actuar davant del públic, siguin familiars, amics o veïns del barri i de Terrassa en general, per demostrar la seva vàlua i les seves aptituds artístiques que tantes hores d’assaig i sacrifici els hi costa, i que d’altra manera, com a sales i circuits professionals, els hi seria molt difícil d’aconseguir.”

S’inicia la primera edició al Casal Cívic de Can Boada, al carrer de Joan d’Àustria, número 11, el proper dia 25 de novembre a les 19.30. Hi actuarà en directe el grup Café de Nikanor, amb repertori tribut a Joaquín Sabina. Els seus membres són Manel (veu i guitarra), Francisco (guitarra i veu), Rafa (baix i veu), Antonio (percussió i veu) i Quim (bateria). En propores edicions hi haurà el duet de guitarra espanyola Jordi i Ángel, amb l’actuació de la banda Sa Parranda, que interpretarà un repertori de cançons de taverna, cançó marinera i havanera, i també amb Vintage, amb un repertori de rock de tots els temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa