MónTerrassa
Les Campanades es veuen a TV3: Marc Ribas lidera la nit
  • CA

L’última nit de l’any té un ritual obligat: sopar en abundància, bona companyia, copeta de cava, roba interior vermella i el raïm preparat per a les 12 campanades. L’única pregunta és quin canal sintonitzar per acomiadar l’any; un dubte que sembla que pocs catalans rumien. I és que TV3 ha tornat a ser líder, enguany amb un 36,8% de quota de pantalla que ha fet les delícies d’Helena Garcia Melero i Marc Ribas.

Les fonts de Montjuïc van ser l’escenari ideal i la retransmissió va agradar molt. Tant, que van aconseguir que TV3 creixi també a nivell d’Espanya, ja que va reunir el 7,3% del total.

Helena Garcia Melero i Marc Ribas campanades
| TV3

Les Campanades del 2018 han tingut una clara protagonista, per això, Cristina Pedroche. S’ha superat a si mateixa en una nit envoltada d’expectació. Tothom volia veure com anaven vestides les presentadores, però qui més cridava l’atenció era ella. Després de quatre anys amb vestits molt exuberants, ha tornat a sorprendre donant la benvinguda a l’any nou en un biquini que ha estat acusat de plagi.

Tothom volia veure quin conjunt estilístic escollia, el que ha ajudat Antena 3 a fer rècord d’audiència. Amb 4.402.000 teleespectadors, el seu risc i el canvi físic d’Alberto Chicote van aconseguir un espectacular 26,6% de share a Espanya: una xifra a la qual mai cap cadena privada havia arribat.

Cristina Pedroche
| Antena 3

No obstant això, no van ser líders. L’opció preferida segueix sent la clàssica de TVE: Anne Igartiburu i Roberto Leal van captivar el 34,4% de l’audiència, més de cinc milions i mig de teleespectadors. Els que no paren d’enfonsar-se són els de Telecinco. Sembla que el vestit de jaqueta pantaló de Lara Álvarez i la simpatia de Jesús Calleja des de Mallorca no van cridar gaire l’atenció, ja que només van reunir el 6,1%. La Sexta, mentrestant, optava per Cristina Pardo i Iñaki Lopez, que es va quedar en un 3,5%.

Roberto Leal i Anne Igartiburu
| TVE

Un any més, TV3 guanya a Catalunya i TVE a Espanya. Aconseguirà Pedroche trencar amb aquesta tendència?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa