MónTerrassa
Ca la Torrades et prepara les fondues de formatges i coques de pasta de full
  • CA

!--akiadsense-->

“La coca d’escalivada, tonyina, anxoves i olives”, “La fondue de pagès”… Qui en vulgui fer un tast no cal que vagi al restaurant per tocar el cel. Ara, Ca La Torrades ho cuina i tu només has d’ana a recollir-ho i gaudir-ne a casa. En confinament, aprofita el Menjar per Emportar. En tens per triar i remenar. No te’n penediràs.

Horari de recollida del menjar

Migdia: dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 12:30 a 15:00

Vespre: dijous, divendres i dissabtes de 20:00 a 22:00

Feu la vostra comanda per telèfon o WhatsApp a qualsevol hora: 676 62 85 56

Per recollir: – C/Sant Leopold, 53, Terrassa

Plats disponibles

sss

!--akiadsense-->

sss

!--akiadsense-->

ss

!--akiadsense-->

Una cita

Els amants de les fondues tenen una cita amb la Torrades. No cal anar a Suïssa per assaborir-ne una. A qui li agradi el pa i el formatge podrà tocar el cel. Hi ha opcions per a tots els gustos, fins i tot per a les persones celíaques. Una deliciosa barreja per a nens i per a grans. Formatges fosos dins un pa de pagès artesà.

Les coques de pasta de full amb escalivada, tonyina, anxoves i olives o bé la de verduretes amb formatge de cabra, o la de ceba, xampinyons, formatge i sobrassada, són les altres especialitats de la casa.

“Ens agrada cuinar”

Com diu la propietària, Carme Torrades: “Ens agrada cuinar. I ens agrada menjar bé. No fem plats de laboratori. La nostra cuina és la de tota la vida, mediterrània i feta amb passió”

Ca la Torrades

– C/Sant Leopold, 53, Terrassa

– 676628556

– Facebook

-web calatorrades.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa