MónTerrassa
Govern i PIMEC treballen per reactivar de l’economia terrassenca
Jordi Ballart s’ha reunit aquest matí amb el president de la patronal PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán
Jordi Ballart s’ha reunit aquest matí amb el president de la patronal PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán | A.T.

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert; i de la tinenta d’alcalde de Serveis Generals, Núria Marín; s’ha reunit aquest matí amb el president de la patronal PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán; amb el delegat territorial de la PIMEC al Vallès Occidental, Miquel Martínez; i amb el membre l’executiva de la patronal PIMEC Miguel Ángel Salazar.

Josep Maria Catalán ha agraït als membres del consistori que hagin recollit i treballat per implementar part de les mesures proposades per PIMEC a desenvolupar a nivell local per donar suport a les pimes, els autònoms i el comerç. A més, ha felicitat l’alcalde per la iniciativa de poder facilitar a les pimes de Terrassa 50.000 mascaretes, campanya que esta sent un èxit i de molt bona acollida per part de les empreses i que se suma a l’acció que va posar en marxa PIMEC en relació al repartiment de termòmetres i mascaretes.

El delegat territorial de PIMEC ha traslladat la necessitat de reforçar les col·laboracions publico-privades en aquest període post Covid “per tal d’ajudar de forma conjunta al teixit productiu a una recuperació rapida i sòlida per garantir la continuïtat de les pimes de Terrassa i el seu col·lectiu d’autònoms”. També hi ha participat Miquel Àngel Salazar, membre de l’executiva de PIMEC al Vallès Occidental, de la Fundació PIMEC i empresari de Terrassa encarregat de coordinar totes les accions a nivell local.

La reunió s’inscriu en les trobades amb els principals agents socioeconòmics de la ciutat per impulsar la reactivació de l’economia terrassenca, la creació d’ocupació i d’oportunitats de progrés, i la coordinació d’una resposta conjunta de ciutat a la nova etapa que s’obre després de la crisi sanitària de la Covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa