MónTerrassa
Ballart denuncia què li diuen a les xarxes: No veieu que el seu cul s’alimenta de salsitxa marroquina
  • CA
Jordi Ballart al seu despatx de l'Ajuntament
Jordi Ballart al seu despatx de l’Ajuntament | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

“Si esperes que l’alcalde et respongui a aquest post, ho tens fotut. Respon només al que l’interessa i hofa molt gallet. Però no respondrà a això… No veieu que el seu cul s’alimenta de salsitxa marroquina”. Aquesta frase, d’un usuari de Facebook, va dirigida a l’alcalde de Terrassa. “Ahir vaig rebre això. No diré que estic acostumat perquè mai ens podem acostumar a que ens faltin el respecte. Però no és el primer cop, i segurament no serà l’últim. Avui ja ho he notificat al Servei d’Atenció Integral LGTBI perquè procedeixi d’ofici”.

“Doncs sí, Àlex, sí contesto. Responc el teu missatge i responc a tots els missatges que he tractat i m’envien. De totes maneres, a la vostra falta de respecte no em referiré per respecte a vosaltres també. No us diré que estic acostumat perquè ningú s’acostuma a insultar, però no és la primera vegada que algú juga al gall fent-ho darrere d’una pantalla”.

“Però sabeu què? Ja fa temps que vaig dir que no deixaria anar cap falta de respecte a la meva vida íntima: per mi, pels meus fills, per la meva família i per tantes persones que poden sentir-se igual d’insultades. Així que contesto que aquest missatge s’ha traslladat al Servei d’ Atenció Integral LGTBI per seguir el circuit que ve en aquests casos.”!

ss

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa