MónTerrassa
Els autobusos de Terrassa, reconeguts per la seva lluita contra la Covid-19
  • CA
Presentació de la Certificació dels protocols enfront la Covid-19 d'AENOR a AVANZA
Presentació de la Certificació dels protocols enfront la Covid-19 d’AENOR a AVANZA | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La tinenta d’alcalde de Territori i Seguretat, Lluïsa Melgares, va assistir aquest dijous a l’acte de presentació de la Certificació dels protocols enfront la Covid-19 d’AENOR a AVANZA, que es va fer a les instal·lacions de l’empresa municipal TMESA. L’acte també va comptar amb la participació del gerent de TMESA, Rafael Cortés; de la directora d’AENOR a Catalunya, Eva Subirà; i amb l’assistència de la directora del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Maria Jesús López. L’objectiu d’aquesta certificació és garantir que TMESA, empresa que gestiona el servei d’autobusos a Terrassa, actua en tots els àmbits de la seva activitat per reduir i evitar possibles contagis per Covid-19, aplicant protocols específics i molt exhaustius per garantir la salut i seguretat de les persones usuàries del transport públic i del personal de l’empresa.

Melgares es va mostrar orgullosa d’haver rebut aquest distintiu “perquè significa que a Terrassa hem fet les coses bé. L’estat d’alarma declarat a mitjans de març va arribar ple d’incerteses, però vam saber reaccionar amb rapidesa, buscant sempre el poder garantir la seguretat de les persones usuàries i també dels i les professionals”. Per donar resposta a la crisi de la Covid-19, TMESA va aplicar des del primer dia tot un seguit de mesures, com ara un increment de la neteja i la desinfecció intensiva dels seus vehicles, el tancament de l’accés per la porta del davant o l’anul·lació de l’ús d’alguns seients, per garantir el distanciament físic entre persones, i va adaptar el servei a les necessitats de cada moment.

Per a Melgares, “vam modificar els horaris del servei i es van reduir freqüències de pas quan no calia, ampliant-les posteriorment amb l’augment de la demanda. Hem estat eficients i sempre hem donat resposta a les necessitats ciutadanes, tot i la complexitat de la situació“. La tinenta d’alcalde també va voler fer “un agraïment sincer i explícit a tota la plantilla de TMESA, perquè sense els treballadors i treballadores res no hagués estat possible”.

presentació de la Certificació dels protocols enfront la Covid-19 d'AENOR a AVANZA
presentació de la Certificació dels protocols enfront la Covid-19 d’AENOR a AVANZA | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa