El cuiner Artur Martínez verema al Celler Can Morral. “Un altre any més (i van 11. En aquesta ocasió, la parcel·la “L’Amfiteatre”. Ceps de gairebé un segle de sumoll i Xarel·lo.I una novetat: part d’un raïm autòcton recuperat increíblement aromàtic i complexe. ha escrit el xef de Terrassa al seu compte de Twitter. “Producció molt petita (600 ampolles) però la millor anyada de totes. Collita d’una qualitat extraordinària. Grans petits, compactes i totalment sans. Aquest any en petit comitè. Hem trobat a faltar als veterans i incondicionals de cada any per ser dilluns, però hem gaudit de la companyia d’una brillant mini quadrilla. Ara a vinificar bé i a fer honor a tanta bondat. Seguim!”
Un altre any més (i van 11), verema a #CellerCanMorral. En aquesta ocasió la parcel·la “L’Amfiteatre”. Ceps de gairebé 1 segle de #Sumoll i #Xarello i una novetat: part d’un raïm autòcton recuperat increíblement aromàtic i complexe. Producció de 600 ampolles. Quadrilla de luxe! pic.twitter.com/5MHRv3FHAm
— Artur Martínez (@artur_martinez) September 7, 2021
La història d’aquest celler adscrit a la DO Penedès és, si més no, singular. L’any 2010, Artur Martínez, cuiner llavors amb una estrella Michelin i el sommelier Rafa Blanco, van decidir fer una proposta a Xavier Morral del Celler Can Morral del Molí, a Ullastrell. Amb les seves vinyes velles de 80 anys farien un vi de qualitat al Vallès Occidental.