MónTerrassa
Armengol: «Terrassa tindrà nova estació de Renfe gràcies a les gestions de Vega com alcalde”
  • CA

El passat divendres 11 de desembre el Ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos va presentar a Barcelona el Pla de Rodalies de Catalunya 2020 – 2030, una actuació ja en marxa que contempla més de 6.300 milions d’euros d’inversió per respondre a les necessitats de mobilitat de la ciutadania de Catalunya. El document contempla un programa d’actuació en estacions en el termini 2020 – 2025, mitjançant el qual es construirà la nova estació de rodalies a la zona oest de Terrassa, entre els barris de Can Boada i La Maurina.

El PSC ha celebrat aquesta «magnífica notícia que suposa per a Terrassa», gràcies a la qual milers de terrassencs/es veuran satisfeta una demanda històrica que millorarà la mobilitat i el servei de transport públic en aquesta zona de la ciutat.

El portaveu socialista Marc Armengol ha assenyalat que «gràcies al treball i a les gestions d’Alfredo Vega com Alcalde, qui es va reunir amb el Ministre Ábalos; amb el President de RENFE, Isaías Táboas; i amb el coordinador de Rodalies, Pere Macias per traslladar-los aquesta reivindicació, l’Estació de Can Boada – La Maurina serà una realitat a Terrassa».

Els socialistes es mostren satisfets d’aquesta decisió del Govern d’Espanya que suposarà una millora a Terrassa en l’aposta per una mobilitat sostenible i pel transport públic, i que se suma a la mesura anunciada fa unes setmanes de connectar la línia R4 de Rodalies amb l’Aeroport de Barcelona – El Prat. Armengol destaca la importància del partits com el PSC que poden «influir en les polítiques d’altres administracions que puguin afavorir els interessos de Terrassa, com és en aquest cas».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa