MónTerrassa
Antonio Banderas dona la cara després de les fotos amb una presumpta amant
  • CA

Antonio Banderas ha hagut de donar la cara després d’un cap de setmana molt mogut. El programa de Telecinco Viva la vida l’acusava públicament de ser infidel a la seva parella amb Lorena Calero, companys de feina i també veïns. Explicaven que l’exitós actor hauria recomanat a la seva amiga que s’instal·lés en un pis que havia quedat buit molt a prop del seu, el que compateix amb Nicole Kimpel. Els reporters del programa veien l’actriu entrant al portal d’Antonio Banderas amb clau mentre la seva parella és fora de viatge, el que els hi donava ales per deixar caure que estarien mantenint una aventura. Poc després, els enxampaven passejant junts i tornaven a saltar les alarmes.

L’entorn de l’actor deixava clar des del principi que són rumors falsos: “Ell té molta estima amb tots els companys. Amb Lorena va coincidir al musical Company i tenen química, però res més”. Consideren que el programa del cor ha tingut “molt mala llet” en argumentar les seves sospites amb les imatges del portal, ja que asseguren que “tothom sap” que són veïns.

Vanitatis ha parlat amb un paparazzi que afirma tenir en el seu poder “més d’un centenar” de fotografies de la parella: “En el 90% d’elles apareixen molt junts, agafant-se de les mans, per les espatlles i amb mirades molt còmplices. Ara bé, aquells que coneixem a Antonio Banderas sabem que aquesta és la seva manera de comportar-se. Pocs dies abans de la publicació d’aquestes imatges, el vam veure amb la seva parella com si res”.

Antonio Banderas, enxampat amb una altra dona | Telecinco

Molts han negat públicament que Antonio Banderas tingui una aventura, d’igual manera que la seva xicota també l’ha defensat en un enfrontament amb els reporters: “No teniu res millor a fer? Hi ha una guerra a Ucraïna, hauria de fer-te vergonya inventar-te notícies quan estem vivint el que estem vivint”. Antonio Banderas, per la seva banda, també ha defensat la seva innocència: “Lorena és una companya de feina, res més”. I la presumpta amant també ho negava: “No tinc res a dir. Antonio és el meu company i no tinc res més a dir”. No obstant això, continua omplint el seu perfil d’Instagram de fotografies amb ell.

El perfil de l’actriu està ple de fotografies amb Antonio Banderas | Instagram

Totes les parts implicades han negat que sigui cert que Antonio Banderas té una aventura amb la companya, però les fonts del programa del cor continuen deixant caure que podria haver-hi alguna cosa entre ells. De moment només poden esperar a què les aigües es calmin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa