MónTerrassa
Andreu Cuadrat celebra els 100 anys guanyant la batalla a la Covid-19
  • CA
Andreu Cuadrat amb el pastís del 100 aniversari
Andreu Cuadrat amb el pastís del 100 aniversari | Cedida

!--akiadsense-->

Mai bufar unes espelmes havien fet tanta il·lusió. I no només per qui celebra els anys sinó també per la família i coneguts. Andreu Cuadrat Farré va complir aquest diumenge 14 de juny ni més ni menys que 100 anys. “És de la lleva del Biberó”, recorda el seu fill, amb qui comparteix nom. Malgrat les circumstàncies especials de crisi sanitària que estem patint, l’egarenc ho ha pogut commemorar com una fita d’aquestes característiques es mereix.

Arribar al centenari és en si ja un bon motiu de celebració però més encara quan l’Andreu ha superat el coronavirus. Com explica el fill a Món Terrassa, el seu pare és resident a la Casa Vapor Gran des que aquesta es va construir, i ha estat més de dos mesos en aïllament en el mateix centre -no li va caldre ingressar a l’hospital-, primer per rebre les cures d’aquesta malaltia i després com a mesura de protecció per ell i per la resta d’usuaris de la residència.

Però ara això ja ha quedat enrere i ha vençut la Covid-19 amb bona nota. La família va poder assistir aquest diumenge a la petita festa en honor seu, i l’Andreu va poder bufar les espelmes i entrar als 100 anys per la porta gran: amb bona salut i amb la millor companyia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa