MónTerrassa
“Als sanitaris ens ha agafat en un molt mal moment, hi ha desànim i tenim baixes per covid”
  • CA

“La cinquena onada ens ha agafat (als sanitaris) en un moment molt dolent. Estem intentant donar vacances perquè ja portem més d’un any seguit treballant i també hi ha baixes per covid i contactes estrets. Hi ha un cert desànim però sobretot incertesa entre els sanitaris” ha explicat l’especialista en Malalties Infeccioses, president del Comitè d’Infeccions i coordinador de la Unitat Funcional Post-COVID del Parc Taulí, Manel cervantes, en una entrevista a Catalunya Ràdio aquest matí.

Els ingressos per Covid als hospitals segeuixen pujant i les dades de contagis segueixen en augment, el que ha propiciat que des del Govern s’hagin pres mesures estrictes com l’aprovació del toc de queda per frenar aquesta cinquena onada.

“La pandèmia encara està aquí, seguim tenint un ritme d’ingressos elevat i ara mateix hi ha 26 persones a la UCI a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell“, afegeix Cervantes. “crec que a vegades fem afirmacions molt severes molt ràpid, encara no sabem bé què ha passat i perquè. Quan tinguem totes les dades d’aquí un temps podrem dir perquè hi ha hagut aquesta cinquena onada”, ha finalitzat Cervantes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa