MónTerrassa
Aliança per promoure l’ordenança de mobilitat per a ciclistes i patinets
  • CA
Reunió entre Decathlon, Biter i Ajuntament de Terrassa per promoure l'ordenança de mobilitat
Reunió entre Decathlon, Biter i Ajuntament de Terrassa per promoure l’ordenança de mobilitat | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La Policia Municipal de Terrassa ha iniciat aquesta setmana una col·laboració amb l’associació BiTer i amb Decathlon per impulsar el coneixement de la nova ordenança de mobilitat a la ciutadania, especialment a les persones usuàries de bicicletes i Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

L’acció consisteix en la difusió, de manera coordinada entre BiTer i els agents de districte de la Policia Municipal, de fulletons amb informació de l’ordenança a botigues de venta de bicicletes i patinets i a autoescoles. Per la seva banda, Decathlon, realitzarà la difusió a aquells clients que comprin bicicletes o VMP. A l’acte de lliurament del material, celebrat aquest dimarts, hi ha assistit el regidor de Seguretat Protecció Civil i Via Pública, Xavier F. Rivero; el sergent Àrea de Proximitat de la Policia Municipal de Terrassa, Francisco Osorio; el portaveu de BiTer, Haritz Ferrando; el director de Decathlon Terrassa, Jérôme Seguin; i també el responsable de ciclisme del centre, David Pereira.

La nova Ordenança de Mobilitat vol millorar l’espai públic, la seguretat vial i la preservació del medi ambient, en una aposta clara per les noves formes de mobilitat verda, el que suposa canvis que vianants i conductors hauran d’integrar en la seva vida quotidiana. Per això, des de la Policia Municipal s’ha impulsat, juntament amb BiTer i Decathlon, aquesta tasca pedagògica amb l’objectiu de contribuir a tenir una ciutat més saludable i segura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa