MónTerrassa
Albert sobre la crisi sanitària: “La resposta ha estat eficient i eficaç”
  • CA

El Govern municipal fa balanç del primer any de mandat, marcat per la crisi sanitària de la Covid-19 i “unes relacions polítiques que no passen pel seu millor moment”, afirma Isaac Albert, primer tinent d’alcalde i portaveu d’ERC-MES. “La crisi ja estava aquí. La societat ja vivia a la corda fluixa. I la pandèmia l’ha trencat”.

El regidor ha explicat que la voluntat del Govern municipal era «crear un nou relat de l’acció de govern, dibuixar nous camins i teixir nous espais de confiança on els projectes de ciutat siguin de tots i totes, per aconseguir fer renéixer la ciutat de Terrassa». El tinent d’alcalde ha reclamat “espais de confiança”.

Per a Albert, la crisi sanitària «ens ha agafat treballant, amb una resposta que ha estat eficient i eficaç, i ara ens toca treballar per establir noves mirades i visions per al nou projecte de present i futur». En aquest sentit, per al tinent d’alcalde «el pacte de ciutat demana la participació de tots els agents, sectors i teixit associatiu de la ciutat, per fer front a un moment complicat com el que estem vivint». «Terrassa – per a Albert – té un talent innegable que cal fer aflorar i ara és el moment». El regidor ha demanat al PSC que faci un esforç i que “no es desentengui del pacte de ciutat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa