MónTerrassa
Així viu el confinament el regidor d’Economia Social i Turisme
Josep Forn Cadafalch, regidor d'Economia Social, Innovació, Universitats, Turisme i Projectes Audiovisuals
Josep Forn Cadafalch, regidor d’Economia Social, Innovació, Universitats, Turisme i Projectes Audiovisuals | cedida

!--akiadsense-->

Josep Forn Cadafalch, regidor d’Economia Social, Innovació, Universitats, Turisme i Projectes Audiovisuals ens explica com viu el confinament.

“Passo el confinament intentant tenir el cap ocupat la major part del dia i patint un xic, especialment pels pares que són ja grans i estan confinats a casa seva. I també esperant amb ganes que arribi el dia en que puguem sortir al carrer i recuperar la normalitat. Però mentre això no sigui possible ni recomanable, treballant més que mai des de casa i compartint moltes estones amb la família. I amb dos adolescents a casa tot el dia no és gens fàcil, tot i que ja van molt sols. Els dies laborables m’aixeco a un quart de vuit, em vesteixo per anar a la feina. Mai havia arribat tan d’hora! Trigo uns pocs segons per anar del dormitori al menjador on he muntat el despatx per teletreballar. L’ordinador de la meva feina al banc per una banda i el portàtil personal on tinc connexió permanent amb l’Ajuntament per l’altra. Aquest dispositiu l’he de compartir amb la meva parella que també teletreballa la majoria dels dies i el meu fill que s’ha de connectar amb l’escola per veure si li han posat tasques de l’institut. Atendre a distància als clients, assessorar-los, resoldre dubtes i intentar convèncer-los de què es quedin a casa.

A la tarda, canvi de feina. Em poso a treballar intensament per tirar endavant tots els projectes que tenim previstos a les diferents regidories de l’ajuntament que tinc encomanades, llegint i contestant correus electrònics, mantenint contacte amb els diferents serveis i fent reunions per videoconferència.

A voltes, més d’una reunió per dia. D’aquesta aprendrem a utilitzar eficientment les noves tecnologies! Hem hagut de reprioritzar les accions, prendre decisions per donar respostes a aquesta crisi sanitària, ajornar actes, idear accions per dinamitzar el confinament i preveure accions per reactivar l’economia quan finalitzi el tancament. Els primers dies els vaig passar enganxat a les notícies i a les xarxes. Ara intento dossificar-me i poder tenir temps per a altres coses. Cada dia a la tarda, una estona de gimnàstica i ioga. Preparar àpats, menjar en família, xerrar, jugar, netejar i mirar alguna pel·lícula. I el cap de setmana, he recuperat el plaer de la lectura, del vermut i de prendre el sol al pati escoltant el cant dels ocells i les músiques que arriben pels balcons.”

Nou comentari

Comparteix