MónTerrassa
Així viu el confinament Ramon Talamàs, president de la Cambra
  • CA
Ramon Talamàs és el president de la Cambra de Comerç
Ramon Talamàs és el president de la Cambra de Comerç | cedida

!--akiadsense-->

Ramon Talamàs és el president de la Cambra de Comerç. Món Terrassa li ha demanat que expliqui com viu aquests dies de confinament al que obliga la crisi del coronavirus.

“Visc aquests ides amb preocupació, tant per l’evolució de la pandèmia com pels seus evidents efectes socioeconòmics. Fins ara, els dies laborables al matí em desplaço a Castellgalí, on amb un grup de directius implicats treballem per fer front als reptes d’ATRIAN BAKERS, quina facturació, a l’estar enfocats al sector HORECA, s’ha situat en nivells mínims.

També els matins he mantingut reunions telemàtiques amb els presidents /es de la resta de les cambres catalanes en les quals valorem la situació, proposem mesures a través del CGCC i estem estructurant actuacions sota el lema: “Que cap empresa tanqui”A la reunió de dilluns 23 vàrem contactar amb el presidenr Quim Torra i la consellera Àngels Chacón.

Torno a casa per dinar amb la meva esposa i la meva sogra, ara confinada amb nosaltres, i a la tarda mantinc contactes amb el director gerent de la Cambra, en els quals ens traspassem informació i consensuem actuacions què, de ser rellevants, comparteixo amb la resta de membres del Comitè Executiu. També faig un munt de trucades personals, a empresaris i experts en economia per compartir impressions i d’alguna manera donar-nos ànims.

En algun moment del dia miro de deslliurar-me de la dita activitat per un mínim d’una hora per fer exercici: bici estàtica o sortir a passejar la gossa. Finalment havent sopat mirem alguna pel·lícula o intento, no m’és fàcil, llegir.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa