MónTerrassa
Així viu el confinament la presidenta de la FAVT Terrassa
  • CA
ddd

!--akiadsense-->

La presidenta de la FAVT, Dolores Lledó, fa un resum de la seva activitat en aquest peróde de confinament pel coronavirus.

“L’arribada del COVID-19 a les nostres vides ens ha obligat a fer canvis inesperats però necessaris en el nostre dia a dia, tant en l’àmbit personal com en el social. Amb el tancament dels centres cívics hem hagut d’aturar la nostra activitat presencial com a federació, donat que la nostra seu social es troba ubicada al Casal cívic de Ca n’Aurell. Igualment tant la secretaria com la tècnica continuen el seu treball via telemàtica i amb teletreball, per no perdre el pols de les associacions veïnals. A nivell personal i laboral, la meva jornada comença a dos quarts de 7 del matí quan s’encén la ràdio programada i comencen les notícies, això de dilluns a diumenge i de forma fixa. Com a cuidadora domiciliària que sóc, en aquests moments complicats i més que mai he de cuidar- me per poder cuidar.

Entre un quart de 9 i dos quarts marxo amb la moto cap a la vivenda de la usuària o usuaris corresponents, per fer el meu servei; així tots els matins de dilluns a diumenge. A les tardes de dilluns, dissabte i diumenge el mateix, faig assistència domiciliària. La resta de tardes les dedico a ocupacions diverses: anar a comprar la medicació de la mare a la farmàcia o a comprar el que calgui de menjar ( la meva filla i jo vivim a casa de la meva mare, és una dona del grup d’alt risc d’agafar el coronavirus). També estic pendent dels companys de junta Favt en els diferents grups de whatsapp i xarxes, per si s’han de fer comunicats o prendre decisions consensuades; igualment faig el mateix amb la junta de la meva associació veïnal i les nostres xarxes per informar dels bans d’alcaldia i actualització de línies d’actuació a localment.

Tota aquesta activitat m’obliga a estar pendent a jornada completa del telèfon mòbil. He de dir que encara hi trobo moments a la tarda per fer petites migdiades, a més a més d’estar pendent de la meva filla adolescent .A la nit veig les notícies i normalment acabo els dies tard, anant a dormir allà cap a la mitjanit. Esperem que d’aquí poc temps puguem reprendre el pols al ritme habitual i reforçats en la nostra línia de treball envers les associacions veïnals i la nostra ciutat. El nostre escalf a les famílies que han perdut algun membre, ànims a tothom i endavant sempre.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa