MónTerrassa
Afectacions al trànsit i transport públic per la Mitja Marató a Terrassa
  • CA

La 23a Mitja Marató de Terrassa i la 17a Cursa Santi Centelles d’aquest diumenge dia 29 de gener comportarà diverses afectacions al trànsit, amb talls als carrers i avingudes per on passi el recorregut d’ambdues proves -que es pot consultar en aquest enllaç– al llarg del matí. Els autobusos que circulen per les vies afectades també faran una ruta alternativa. Les proves començaran a les 10:00h, però alguns talls començaran a les 6:00h i es poden allargar fins les 14:00h.

A partir de les 6:15h de diumenge es tallarà totalment el trànsit de la rambla d’Ègara, entre la carretera de Martorell i la plaça d’Enric Granados, així com els carrers transversals d’aquest tram. No es permetrà la circulació per la rambla d’Ègara, des del Doré fins al Portal de Sant Roc, fins que la prova finalitzi al voltant de les 14:00h. A partir de les 9:45h ja es tallarà la baixada de la Rambla i a les 9:55h tot el circuit per garantir la seguretat dels corredors.

El passeig del Vint-i-dos de Juliol es tallarà totalment en els dos sentits entre la rambla d’Ègara i els carrers d’Almeria i de Sant Damià. Quedarà totalment obert al voltant de les 11:00h.

Es tallarà el trànsit a totes les vies al pas dels corredors

Com a norma general, es tallaran al trànsit totalment o en algun dels seus sentits totes les vies per on transiti la prova al pas dels corredors des del pas de la bandera vermella de la Policia Municipal fins que arribi el vehicle policial de tancament de la prova. L’Ajuntament també adverteix que els carrers transversals a l’itinerari també podran patir restriccions com a mesura de seguretat. El mapa amb les afectacions es pot consultar en aquest enllaç.

Afectació als autobusos urbans de Terrassa

Pel que fa als autobusos, el seu recorregut es veurà afectat de 8 a 14.30h. Durant aquest temps, el punt central del transport en bus urbà serà l’Estació d’autobusos del Doré. Els recorreguts alternatius es poden consultar en el següent mapa:

Afectacions a la circulació d’autobusos per la Mitja Marató a Terrassa | Ajuntament de Terrassa

Pel que fa a la parada de taxis de la rambla d’Ègara, de 8 a 14.30h es desplaçarà al carrer de la Columel·la. S’anul·laran les parades de: CAP Rambla, Rambla de Francesc Macià i Nacions Unides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa