MónTerrassa
Afectacions al trànsit per les rues de Carnestoltes
  • CA

Les rues del cap de setmana provocaran afectacions al trànsit rodat, amb talls puntuals de circulació en diferents carrers, que també obligaran a modificar els itineraris de les diverses línies d’autobusos urbans. Així, el dissabte 22 de febrer entre les 16 i les 23 h s’anul·laran 13 parades d’autobús del centre i funcionarà una de nova a la carretera de Martorell, entre la rambla d’Ègara i el carrer d’Arquímedes. Les vies més afectades seran les següents:

Rua de Carnestoltes. Dissabte, 22 de febrer

• De les 16 a les 19 h: tall del passeig del Vint-i-dos de Juliol, entre la rotonda de Puig i Cadafalch i el carrer dels Ferroviaris, direcció rambla d’Ègara.

• De 17 a 23 h: rambla d’Ègara entre Doré i passeig del Vint-i-dos de juliol, afectarà a les línies d’autobús 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i H.

Rua Infantil de Carnestoltes. Diumenge, 23 de febrer

• Afectació en autobusos: les línies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 i 9, que habitualment circulen per la rambla d’Ègara, són les que es veuran afectades. Entre les 8 i les 13.30 h es desviaran per l’avinguda d’Àngel Sallent, i el carrer de Galileu, segons la línia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa