MónTerrassa
Afectacions al trànsit per les rues de Carnestoltes

Les rues del cap de setmana provocaran afectacions al trànsit rodat, amb talls puntuals de circulació en diferents carrers, que també obligaran a modificar els itineraris de les diverses línies d’autobusos urbans. Així, el dissabte 22 de febrer entre les 16 i les 23 h s’anul·laran 13 parades d’autobús del centre i funcionarà una de nova a la carretera de Martorell, entre la rambla d’Ègara i el carrer d’Arquímedes. Les vies més afectades seran les següents:

Rua de Carnestoltes. Dissabte, 22 de febrer

• De les 16 a les 19 h: tall del passeig del Vint-i-dos de Juliol, entre la rotonda de Puig i Cadafalch i el carrer dels Ferroviaris, direcció rambla d’Ègara.

• De 17 a 23 h: rambla d’Ègara entre Doré i passeig del Vint-i-dos de juliol, afectarà a les línies d’autobús 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i H.

Rua Infantil de Carnestoltes. Diumenge, 23 de febrer

• Afectació en autobusos: les línies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 i 9, que habitualment circulen per la rambla d’Ègara, són les que es veuran afectades. Entre les 8 i les 13.30 h es desviaran per l’avinguda d’Àngel Sallent, i el carrer de Galileu, segons la línia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa