MónTerrassa
Advocats de Terrassa demanen aclarir la mort d’un senglar a urgències
  • CA

La Comissió de Dret Animal de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa demana a l’Ajuntament de Terrassa -mitjançant una instància presentada el 6 de juliol de 2017- que aclareixi les circumstàncies en les quals es va produir la mort d’un porc senglar el passat dia 5 de Juny de 2017 a la localitat de Terrassa.

D’aquest fet es van fer ressò diferents mitjans de comunicació, entre ells Món Terrassa. L’animal va accedir al túnel del servei d’urgències de Mútua de Terrassa. Alguns testimonis van manifestar que havia estat atropellat a l’avinguda de Jacquard, desconeixent quines ferides presentava.

“Les informacions que han arribat a aquesta Comissió de Dret Animal han estat diverses i algunes de elles contradictòries, ja que en alguns mitjans s’indica que es van subministrar sedants a l’exemplar que agonitzava i va acabar morint mentre que altres fons han indicat que tenia ferides no eren tant greus com per provocar la mort o que aquesta fos necessària”.

Un cop mort, l’animal va ser recollit per un dels responsables del Projecte de recerca en immunocontracepció de la UAB, “però desconeixem com va morir, qui va prendre la decisió de donar-li mort i en quines condicions reals es trobava l’animal. Per tal d’aclarir les circumstàncies i analitzar com es van produir els fets, tenint en compte que a l’operatiu van participar funcionaris dependents de l’Ajuntament de Terrassa aquesta Comissió sol·licita a l’Ajuntament que doni resposta diverses qüestions relacionades amb els fets que aclaririen les circumstàncies dels fets”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa