MónTerrassa
Acord entre govern i Confecciones Corvi per la compra de mascaretes antivirals
  • CA

El Govern de Terrassa ha acordat establir un acord estratègic amb l’empresa terrassenca Confecciones Corvi, que produeix, conjuntament amb una empresa de Blanes, un nou tipus de mascareta amb teixit antiviral, que resisteix fins a 100 rentades sense perdre les seves propietats.

1.- Mascaretes: cobertura al 100% del personal de serveis municipals essencials en contacte amb la ciutadania

L’Ajuntament ha adquirit mil mascaretes més, que se sumen a les mil ja adquirides la setmana passada, per tal d’aconseguir que el 100% del personal municipal adscrit a serveis essencials en contacte amb la ciutadania (Policia Municipal, Protecció Civil, atenció domiciliària, Eco-Equip, GEP…) disposi d’aquest material d’altes prestacions i certificat pel centre tecnològic LEITAT/Terrassa. Això permet disposar de mascaretes suficients per a un període d’aproximadament dos mesos. L’Ajuntament ha fet també, en paral·lel, una adquisició per valor de gairebé 70.000 euros d’altres materials i productes de protecció individual.

2.- Distribució de mascaretes antivirals per a persones vulnerables. L’Ajuntament adquirirà, a través d’un acord amb l’empresa i a un preu reduït, 100 mascaretes antivirals diàriament. Aquestes mascaretes es distribuiran a persones i col·lectius vulnerables

3.- Fons de reserva estratègica. L’Ajuntament, de comú acord amb l’empresa Confecciones Corvi, establirà un fons de reserva estratègica per a la ciutat de Terrassa, dotat amb un mínim de 500 mascaretes antivirals, per fer front a qualsevol contingència.

4.- Comercialització de mascaretes antivirals. L’empresa Confecciones Corvi produirà i distribuirà aproximadament 350 mascaretes diàriament, per a la seva venda a través de farmàcies o altres establiments a la ciutat de Terrassa, en virtut de l’acord al qual ha arribat amb l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa