MónTerrassa
Acció per deixar ben net de deixalles el Parc Natural de Sant Llorenç

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac se suma a les accions de neteja que, dins la campanya “Let’s Clean Up Europe!”, portaran a terme els ajuntaments de Matadepera, Castellar del Vallès i Terrassa. Així, els dies 8 i 9 de maig entre les 9 i les 14 h, el Parc habilitarà diversos punts en el seu àmbit, on hi haurà informadors que proporcionaran als participants el material necessari per a la recollida i selecció de deixalles, amb l’excepció dels guants.

Els punts seleccionats són el Centre d’Informació del Coll d’Estenalles i els aparcaments de la Torre de l’Àngel, l’Alzina del Sal·lari, Can Robert, l’Àrea d’esplai de les Arenes i la font del Llimac/els Caus del Guitard.

Per tal d’ajudar a difondre la iniciativa i reforçar la conscienciació vers la població, es demana als participants que es fotografiïn amb les deixalles recollides i els cartells de la iniciativa i pengin les imatges a les seves xarxes socials amb les etiquetes #LetsCleanUpEurope, #LetsCleanUpCat i #LetsCleanUpParcSantLlorenç.

Per a més informació, es pot escriure a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa