MónTerrassa
47 persones ingressades amb Covid-19 als hospitals de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha publicat les darreres dades actualitzades sobre Covid a Terrassa. A data, 19 d’agost, hi ha 30 egarencs (-1 respecte al dia anterior) que s troben ingressats a planta de Mútua Terrassa o Consorci Sanitari de Terrassa. D’aquestes, quatre a l’UCI. En total, hi hauria 47 persones ingressades als hospital de la ciutat i 8 a UCI.

Segons les dades de Funerària de Terrassa, les defuncions per covid-19 des del 4 d’agost han estat 4 (corresponents a terrassencs) i 1 que seria un veí d’altres poblacions. Al mes de juliol es va registrar només 1 defunció d’un egarenc per coronavirus.

L’actualització de les dades de contagis de coronavirus corresponents a dilluns indica, per ara, una consolidació de la tendència a una millora molt lenta. Caldrà confirmar-ho, en tot cas, al llarg dels propers dies. L’Ajuntament continua aplicant el Pla d’Actuació per respondre a aquesta etapa de la crisi sanitària, amb especial èmfasi en la informació, les sancions per incompliments (mascaretes, “botellón”, locals que no respecten horaris de tancament…) i el reg nocturn a places i espais de diferents barris.

Grafic

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa