MónTerrassa
23 alcoholèmies positives el cap de setmana a Terrassa
  • CA

Aquest cap de setmana s’han realitzat diversos controls dins del marc de la Campanya de Nadal de Controls d’Alcoholèmia, que reforcen els que habitualment ja es realitzen, amb l’objectiu de reduir la sinistralitat durant les festes nadalenques.

El total, s’han detectat vint-i-tres alcoholèmies positives, tant administratives com de sanció penal.

El passat divendres, a les 22.30 h i fins les 01:15 hores, es va realitzar un control estàtic al Polígon Industrial Santa Margarida, amb el resultat de quatre conductors denunciats amb taxes positives de denúncia administrativa, 0.36 mg/l i 0.42 mg/l , així com denúncies Penals per un Delicte contra la Seguretat Vial amb taxes de 0.80 mg/l i 0.71 mg/l. Tots els vehicles van quedar estar immobilitzats. A més, un jove que conduïa un ciclomotor, al veure el control policial es va fer l’escàpol. Patrulles de la Policia Municipal el van seguir fins que aquest va relliscar i va patir una caiguda fortuïta, de la que va sortir il·lès. En comprovar els agents que el motorista no tenia permís de conducció i que el ciclomotor no tenia concertada l’assegurança obligatòria, es va traslladar a la Prefectura el jove on va ser denunciat i el ciclomotor immobilitzat.

Dissabte, a les 3.30 h i fins les 6 h, es va realitzar un control estàtic al Polígon Industrial Can Petit, amb el resultat de tres conductors denunciats administrativament. Els seus vehicles van quedar immobilitzats al lloc mitjançant un parany municipal. A un dels conductors se li va trobar una substància herbosa, presumptament marihuana, amb un pesatge de 3 grams. Se li va redactar una acta de denúncia per la possessió. També dissabte de matinada, al Polígon Industrial Santa Margarida, es va realitzar un control estàtic on es van denunciar a dos conductors per alcoholèmies positives administratives de 0.34 mg/l i 0.39 mg/l.

El mateix dia, entre les 23:00 hores i les 1 h de dissabte, es va realitzar un control estàtic al barri de Can Jofresa on es van denunciar a quatre conductors per alcoholèmies positives administratives, de 0.35 mg/l; 0.53 mg/l; 0.61 mg/l; i 0.49 mg/l. Un dels vehicles va ser immobilitzat per la grua d’Egarvia a la seva base.

Diumenge, cap a la 1.30 h, un vehicle patrulla que circulava per la carretera de Montcada, entre els carrers del Miño i del Duero, va observar com un turisme no respectava la fase vermella d’un semàfor. Els agents van aturar el vehicle i van identificar el seu conductor, ja que van detectar que podria estar ebri. Li van realitzar la prova d’alcoholèmia, donant un resultat positiu de 0.92 mg/l, raó per la que va ser denunciat penalment per un delicte contra la Seguretat Viària. El vehicle va quedar immobilitzat amb la grua d’Egarvia a la seva base i el conductor, a més, denunciat per no respectar el semàfor.

També durant la matinada de diumenge, entre 3.20 h i les 5.30 h, es va realitzar un control estàtic a la carretera de Castellar, al barri d’Ègara, amb el resultat de cinc conductors denunciats amb taxes positives de denúncia administrativa, 0.49 mg/l; 0.38 mg/l; 0.54mg/l; 0.55 mg/l; i 0.50 mg/l.

Entre les 6 h i les 7.30 h de diumenge, es va realitzar un control estàtic a la zona d’oci del barri del Centre, a la placeta de Saragossa, amb dos conductors denunciats amb taxes positives de denúncia administrativa: 0.45 mg/l i 0.45 mg/l, respectivament. Cap a les 7 h d’ahir diumenge, un vehicle patrulla que circulava pel carrer del Duero va observar un turisme accedint en contra direcció al carrer. Els agents el van aturar i van identificar el seu conductor, observant que podria trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Al conductor se li van realitzar les proves d’alcoholèmia, donant un resultat positiu de 0.77 mg/l. Aquesta persona va ser denunciada administrativament per la infracció de trànsit i penalment per un Delicte contra la Seguretat Viària. El vehicle va quedar immobilitzat al carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa