MónTerrassa
15 persones denunciades per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19
  • CA

La Policia Municipal va interposar ahir un total de 15 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Una es va interposar a una persona que circulava per la via pública sense dur la mascareta posada. Tres més a un grup de persones que es trobaven a la plaça del Vapor Ventalló, a les 17.10 h, i no respectaven les restriccions de salut pública. Els agents les van identificar i van interposar dues denúncies per consumir begudes alcohòliques a la via pública i una per no respectar el confinament municipal. La resta de denúncies, 11, es van interposar a persones que es trobaven a la via pública sense causa justificada, passades les 22 h, incomplint l’horari de confinament nocturn.

El PROCICAT ha aprovat la revisió de les mesures de prevenció i control vigents. Les noves mesures entren en vigor dilluns, 8 de febrer, i s’allarguen dues setmanes, fins al 22 de febrer. La principal novetat és que la mobilitat passarà a ser comarcal. No obstant, es recorda que la mobilitat laboral només està permesa quan no es pot teletreballar i que les activitats socials han de continuar regint-se sota una màxim de sis persones i que no siguin de més de dues bombolles de convivència. El confinament nocturn segueix vigent, quedant prohibida la mobilitat de 22 h a 6 h, sense una causa justificada.

Pel que fa a la restauració, s’amplien els horaris d’obertura. Tant les terrasses com a l’interior, podran obrir de 7.30 h a 10.30 h i de 13 h a 16.30 h, respectant la separació de dos metres de separació entre taules i un màxim de quatre persones per taula. En la resta d’horaris, poden seguir funcionant per a recollida o per a lliurament a domicili. La recollida en el local es podrà realitzar fins a les 22h i el lliurament a domicili fins a les 23h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa