MónTerrassa
Queixes veïnals per un nou guarda-raïl en un camí rural de Rellinars

A finals de febrer, l’Ajuntament de Rellinars va dur a terme obres de millora de l’accessibilitat al camí de Les Codines, entre la carretera B-122 (Can Cotis) i la Masia de Les Codines. Sembla però que aquestes obres no han estat del grat de diversos veïns que han manifestat la seva queixa a Món Terrassa per la col·locació “d’un guarda-raïl d’autopista o de carretera principal en un camí rural”. Aquests veïns expliquen que “es trenca de manera descarada l’entorn rústic que quedava en aquesta zona del poble” i que la construcció d’una barana en aquest camí és “completament injustificada, ja que hi circulen molt pocs vehicles”.

Com a alternativa, manifesten que “amb una mica d’esforç s’hagués pogut posar una barana de fusta adaptada a l’entorn i molt menys perillosa. Si abans no hi havia perill en aquest camí, ara s’ha creat el perill de tallar-te amb aquesta barana de seguretat, perquè la majoria de persones que hi circulen van amb bici o moto”. Els veïns consideren “indignant que es malgasti el diner públic per destrossar les zones més boniques del poble, i més quan es innecessari”, i per aquest motiu en sol·liciten la retirada o substitució immediata.

El nou guarda-raïl al camí de Les Codines a Rellinars
El nou guarda-raïl al camí de Les Codines a Rellinars | Cedida

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert a abril 04, 2018 | 04:37
    Albert abril 04, 2018 | 04:37
    Es poden fer les coses molt bé, fer-les bé, regular, fer-les malament, es poden fer fatal o fer-les com l’ajuntament de Rellinars...
  2. Icona del comentari de: Quima a abril 09, 2018 | 11:16
    Quima abril 09, 2018 | 11:16
    Es de malt guts possar una valla d'autopista en un cami rural

Nou comentari

Comparteix