Qui som

Salvador Cot Editor
(Terrassa, 1965)

Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COMRàdio, TV3, Avui i Nació Digital. Col·laborador de TV3, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.

Joan Manel Oller Director

(Monistrol de Montserrat, 1965).

Periodista i historiador. Ha estat director de l’Avui Terrassa i de La Torre i redactor de Diari de Terrassa i de Vadevi.cat. És autor de llibres com “Apunts per a una història de Terrassa” i coautor i coordinador de la col·lecció Serveis d’Aigua a Terrassa, amb els llibres “Fenòmens meteorològics a Terrassa”, “Les Torres d’aigua de Terrassa” i “Les Mines de Terrassa”, i també és coautor de “El Modernisme a Terrassa”, entre d’altres.

Lluïsa Tarrida Redactora

(Terrassa, 1982)

Llicenciada en Humanitats i Periodisme per la UPF. Màster en innovació i qualitat televisives, impartit per la UAB, UPF i TV3. Postgrau en Gestió Cultural per la UOC. S’inicia professionalment al Diari de Terrassa, i ha participat en projectes de comunicació com La Vanguardia, TV3, Rubí Notícies, La Torre del Palau (Nació Digital). Actualment és redactora a Món Terrassa, del grup El Món.

Zaida Torregrosa Directora Comercia

(Monòver, 1983)

Directora Comercial. (Monòver,1983) Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat d’Alacant. Formació en cursos superiors de màrqueting digital, publicitat I xarxes socials. He passat pel departament de publicitat de la revista El Temps. Actualment és directora comercial del diari Món Terrassa i Vadevi.

Laura Gómez redactora

(Terrassa, 1999).

Ha estudiat periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ja està graduada. Terrassenca, va cursar el batxillerat francès i ha participat en un programa de ràdio a la capital catalana i en una expedició a Iran amb la seva universitat per fer tallers periodístics.

Carles de Castro Social Media Manager a MónTerrassa i Grup Món

(Terrassa, 1980)

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Ha desenvolupat la trajectòria professional en mitjans locals, gabinets de comunicació i agències de social media i màrqueting digital. Especialitzat en la gestió integral de projectes de màrqueting digital i xarxes socials. Actualment Social Media Manager a MónTerrassa i Grup Món.

Cristóbal Castro Fotoperiodista

Encina Reales (1961)

Ha estat cap de fotografia de Diari de Terrassa, ha treballat a la Torre i ha portat corresponsalies de El Periódico i El Correo Catalán i és autor de diversos llibres sobre história de Terrassa. Ja ha fet 15 exposicions fotografiques i ha estat seleccionat per mostrar el seus reportatges a Visa per l’Image. Col·labora en la recuperació d’arxius de fotògrafs terrassencs oblidats.

Contacte publicitat:

Zaida Torregrosa i Carbonell
[email protected]
Tel.685105029

Contacte redacció:

[email protected]