MónTerrassa
Xavier F. Rivero deixa l’acta de regidor de l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

Xavier Fernández Rivero s’acomiadarà aquest divendres, 25 de març, com a regidor de l’Ajuntament de Terrassa. Ho farà en el marc del Ple ordinari del mes de març, on un dels darrers punts de l’ordre del dia és la presentació de la seva renúncia a l’acta de regidor. RIvero, del grup municipal de Tot per Terrassa, és actualment el regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, a més d’ostentar el càrrec de president i regidor delegat del Govern del Districte 5.

Segons informa l’Ajuntament en un breu comunicat, Xavier Fernández Rivero deixa el càrrec “per motius personals”. D’aquesta manera posa punt i final a la seva carrera política després de 3 anys com a regidor, dins del govern municipal. Rivero ha tingut una guerra oberta al llarg d’aquests 3 anys amb el sindicat policial SPL-CME, amb el qual se les han tingut per les condicions laborals i per la reorganització de les divisions i del departament policial.

Un cop feta oficial la renúncia, per poder ocupar la vacant de regidor, el Ple haurà d’acordar sol·licitar a la Junta Electoral Central l’expedició de la nova credencial acreditativa del nou electe. Des de Tot per Terrassa s’ha escollit que la persona encarregada de substituir Rivero serà Patrícia Reche Martínez, que anava a la llista electoral del partit en les eleccions municipals de 2019 en la posició número 12. L’educadora ha passat per davant del número 11, Juan García, president de la Hermandad Andaluza San José de Abrucena. Un cop que Patricia Reche sigui oficialment nomenada regidora, el govern ha avançat que aquesta passarà a assumir les competències delegades de regidora de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, així com la presidència i la condició de regidora delegada del Govern al Districte V. Tindrà prop d’un any per poder desenvolupar aquestes tasques abans no arribin les eleccions municipals, l’any 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa