MónTerrassa
“We Love Viladecavalls”, el lema de Fem Viladecavalls
  • CA
x
La presentació de la candidatura de Fem Viladecavalls | FEM VILADECAVALLS

El candidat a l’alcaldia de Viladecavalls, l’ecosocialista Carles Rodríguez, va estar acompanyat per les Alcaldesses de Montcada i Reixac i Santa Perpètua de Mogoda i per l’Alcalde de Castellbisbal que van assegurar que Rodríguez “és un candidat jove, preparat i amb experiència” que “farà una molt bona feina al capdavant de l’Ajuntament”.

A l’acte que va tenir lloc als baixos de la Biblioteca Pere Calders van intervenir els sis primers candidats i candidates de Fem Viladecavalls on tots i cadascun va posar de relleu les prioritats de l’equip a Viladecavalls: un Viladecavalls amb polítiques socials “que no deixin ningú enrere”, un Viladecavalls verd “que tregui profit al seu entorn i alhora sigui respectuós amb el planeta i els animals” i un Viladecavalls feminista.

Rodríguez va fer especial èmfasi en la necessitat de connectar Viladecavalls “de situar Viladecavalls en el mapa” per tal que “el nostre poble tingui una veu destacada en tots aquells temes a nivell de comarca, Catalunya o de l’Estat que ens afectin” i alhora que el municipi estigui cohesionat i sigui amable i transitable “en cotxe, transport públic, a peu i en bici”. En aquest sentit Fem Viladecavalls proposa un projecte de vies verdes per tot el municipi.

L’equip de Fem Viladecavalls també va descobrir un dels seus lemes de campanya “We Love Viladecavalls”, estimem Viladecavalls, amb el mapa de Viladecavalls simulant un cor amb nodes que el connecten. El cap de llista va manifestar que “els propers quatre anys seran clau per planificar urbanística i territorialment el municipi” i que Fem, Viladecavalls vol deixar enrere l’estancament i la improvisació del govern i l’alcaldessa actuals per a “posar en marxa un projecte de Vila verda i moderna”. Rodríguez va mostrar-se confiat en formar part d’un nou govern que “faci les coses bé”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa