MónTerrassa
Fem Viladecavalls aposta per “tenir un espai públic i uns serveis a l’alçada”
  • CA
x
L’Assemblea oberta de Fem Viladecavalls | FEM VILADECAVALLS

Fem Viladecavalls va celebrar una Assemblea oberta al Centre Cívic de Can Trias per a debatre les línies principals del seu programa a les eleccions municipals i recollir les aportacions dels veïns i veïnes. El candidat a l’alcaldia i portaveu de Fem Viladecavalls, Carles Rodríguez, va fer balanç de la feina del grup durant aquesta legislatura al capdavant de la oposició on va destacar que han fet “una oposició constructiva, en positiu, proposant tot allò en lo que el govern no pensava; sempre amb l’objectiu de millorar Viladecavalls”.

L’ecosocialista va posar d’exemples la feina feta pel seu grup liderant temes com les pudors de Can Trias, la millora del carrer Pintor Greco, uns impostos més justos, les obres del 4rt Cinturó, les qüestions de gènere i LGTBI o el recent acord amb el govern per incloure 1,5 milions d’euros en habitatge social al pressupost de 2019.

Marisa Martínez, Diego García, Mònica Castan i Àngel Mongay van intervenir també durant l’assemblea per a parlar sobre algunes de les qüestions fonamentals per a Fem Viladecavalls com l’ecologia i la lluita contra el canvi climàtic, la cultura com a motor de canvi, la salut i els serveis socials deficitaris al municipi o els problemes de seguretat existents al municipi.

Pel que fa al programa, Fem Viladecavalls ha comptat amb la participació, a més dels membres del grup i de veïns i veïnes de tots els barris, d’un grup d’experts (advocats, arquitectes i enginyers) que li han donat forma a les seves propostes en matèria de medi ambient, urbanisme, energia i béns comuns. Carles Rodríguez va comprometre’s a “fer-ho bé” i a gestionar i invertir el diner públic “de forma eficient”. El candidat va posar molt ènfasi en que “els propers 4 anys són clau per repensar Viladecavalls” i en que “el municipi ha de tenir un espai públic i uns serveis a l’alçada”.

Fem Viladecavalls presentarà la seva candidatura en un gran acte als baixos de la Biblioteca el proper 27 de març que comptarà amb la presència d’alcaldes i alcaldesses de la comarca i diputats i diputades dels Comuns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa