MónTerrassa
Vega recrimina la “submissió” del govern de Terrassa davant d’Educació
  • CA
Carles Lázaro i Alfredo Vega, en la roda de premsa sobre Educació
Carles Lázaro i Alfredo Vega, en la roda de premsa sobre Educació | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

El PSC de Terrassa ha fet un primer balanç del retorn a les escoles a la nostra ciutat i la gestió que n’ha fet tant la Generalitat com l’Ajuntament. El portaveu del partit municipal, Alfredo Vega, ha recriminat que en els darrers mesos hi ha hagut “més voluntat que ordre, perquè moltes vegades han contribuït a fomentar més l’alarma social que no a transmetre confiança”.

Els socialistes han reiterat la seva aposta per “obrir les escoles per fer educació presencial, això sí, amb màximes mesures de seguretat i amb criteris equitatius“, ha dit el regidor Carlos Lázaro. L’agrupació considera que des de l’equip de govern no hi ha hagut empatia ni “complicitat” amb la comunitat educativa, i manifesten que la regidoria d’Educació s’ha mostrat “submissa, sense cap crítica o reivindicació cap a la Generalitat, ni tampoc s’ha fet ressò ni s’ha fet seves de totes les demandes de la comunitat educativa”. Vega ha lamentat que ees de l’Ajuntament, “ens hauria agradat veure un millor acompanyament als centres educatius i a les seves demandes”.

El PSC també ha criticat “la poca capacitat de gestió que ha tingut l’equip de govern” i la “improvisació” en les demandes d’espais per part de les escoles o en el servei de menjadors”. Considera qe la senyalització a les entrades i sortides dels centres i el dispositiu policial ha estat “insuficient”. Vega ha denunciat també que no s’ha convocat el Consell Escolar per “tractar totes les mesures que haurien servit per recollir neguits i resoldre dubtes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa