MónTerrassa
Una trentena de punts per debatre al Ple de Terrassa de novembre
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el proper divendres, 25 de novembre, el Ple Municipal ordinari corresponent a aquest mes. L’acte tindrà lloc de forma telemàtica a partir de les 9.30 h. El Ple es podrà seguir en directe a través del canal YouTube municipal, i també es podrà escoltar en directe a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM).

Ordre del dia

1. Aprovació de l’esborrany de l’Acta de la reunió realitzada el dia 30 de setembre d’enguany (número 12/2022).

ÀREA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT

2. Resolució d’al·legacions complementàries al recurs de reposició interposat per la Societat d’Aparcaments de Terrassa, SA en relació amb la sol·licitud de reequilibri econòmic a causa de la COVID-19 dels aparcaments que gestiona.

3. Aprovació de la liquidació del servei del Transport Públic Urbà de Viatgers de Terrassa de l’any 2021 amb Transports Municipals d’Egara, SA (TMESA).

4. Aprovar inicialment la Modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal relativa a la regulació de les reserves mínimes d’aparcament per a les promocions destinades a habitatge protegit en règim de lloguer i sistema d’allotjament dotacional.

5. Aprovació definitiva de l’Ordenança d’ús públic de l’Anella Verda.

ÀREA DE SERVEIS GENERALS

6. Aprovació inicial de l’Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament de Terrassa.

7. Aprovació de l’expedient de transferència de crèdit número 18 del Pressupost de 2022.

8. Prendre coneixement de la memòria relativa al desenvolupament de les tasques de fiscalització a posteriori i control financer.

9. Prendre coneixement de la memòria relativa al desenvolupament de l’auditoria anual del registre comptable de factures.

ÀREA DE DRETS SOCIALS

10. Aprovació del Pla Director de Cooperació al Desenvolupament de l’Ajuntament de Terrassa.

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I PROJECCIÓ DE LA CIUTAT

11. Aprovació de la baixa de l’adhesió de l’Ajuntament de Terrassa a la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya.

JUNTA DE PORTAVEUS

12. Declaració institucional condemnant els feminicidis per violència masclista.

13. Donar compte de les Declaracions i Acords eventualment aprovats per la Junta de Portaveus, si s’escau.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

14. Intervenció de l’Associació Egara PowerLifting, per exposar un prec en relació amb la seva denúncia de tracte de favor i discriminació a les entitats per part del servei d’Equipaments cívics de l’Ajuntament de Terrassa.

15. Intervenció de la Sra. Catalina Moreno Yera, per exposar un prec en relació amb l’incivisme provocat pels usuaris de dos establiments i els problemes que generen a les diferents comunitats de veïns que viuen al seu entorn.

16. Proposta presentada pel Casal de la Dona, en relació amb el model de cures de l’Ajuntament de Terrassa.

17. Proposta presentada per la Sra. María Jésica Expósito Álvarez, relativa al fet que Terrassa sigui lliure d’espectacles o accions que denigrin a les persones amb ADEE (Acondroplàsia i Displàsies Esquelètiques amb Nanisme).

18. Proposta presentada per la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) plantejant l’assignació del 25% del pressupost autonòmic de salut a l’Atenció Primària.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

19. Presentada per Alcaldia-Presidència, per a la concessió de la Medalla de la Ciutat de Terrassa al Sr. Jan Baca Pericot.

20. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per ampliar la plantilla actual de la Policia Municipal i millorar els recursos de càmeres unipersonals.

21. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, de suport al sector de les llars bressol privades a Terrassa.

22. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per millorar el manteniment urbà als barris.

23. Presentada pel Grup municipal del PSC, per la instal·lació d’una pista de gel ecològica durant Nadal a Terrassa.

24. Presentada pel Grup municipal de JxT, pel manteniment preventiu del paviment de la ciutat.

25. PROPOSTES URGENTS

SEGUIMENT I CONTROL DE LA GESTIÓ D’ALTRES ÒRGANS DE GOVERN MUNICIPAL

26. Donar compte del llistat extractat dels Decrets i Resolucions números 10.314 a l’11.354/2022, dictats per l’alcalde-president i regidors i regidores delegats.

27. Donar compte del llistat d’acords adoptats per la Junta de Govern Local.

PRECS I PREGUNTES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa