MónTerrassa
Una ofrena floral simbòlica per celebrar l’11 de setembre a Terrassa
  • CA

La ciutat de Terrassa ja prepara la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, adaptada encara a les restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Enguany, la tradicional ofrena floral a la plaça de l’Onze de Setembre, al barri de Vallparadís, tindrà un format simbòlic. D’aquesta manera es pretén evitar aglomeracions de persones, dins de l’estratègia imprescindible per aturar al màxim de possibilitats de contagis.

Així, l’acte es limitarà a l’ofrena floral institucional a les 10 h al peu del monument Al vent, d’Albert Novellón, a la plaça de l’Onze de Setembre, a càrrec dels i les portaveus dels Grups Municipals. Les entitats de la ciutat rebran un correu electrònic perquè, les que ho desitgin, puguin adherir-se a l’ofrena floral de manera simbòlica i constar en una pantalla enrotllable que acompanyarà l’acte, al costat del monument, tal com es va fer l’any passat.

Recordem que l’Ajuntament de Terrassa commemorarà enguany els fets del 4 de setembre, l’incendi i saqueig de la vila de Terrassa l’any 1713, en el marc de la Guerra de Successió, amb el concert «Cançó de la nostra memòria», que tindrà lloc el dissabte 4 de setembre a les 19 h al Claustre del Convent de Sant Francesc. A causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19, no es llegirà el tradicional manifest durant el concert, que es publicarà a la pàgina web municipal i a les xarxes socials institucionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa