MónTerrassa
Tres vies per saber quin col·legi de Terrassa em toca anar a votar el 14F
  • CA
El Vapor Universitari és un dels nous col·legis electorals només per al 14F
El Vapor Universitari és un dels nous col·legis electorals només per al 14F | Món Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest diumenge tindran lloc les eleccions al Parlament de Catalunya. Enguany, no seran unes eleccions normals ja que estaran plenament marcades per la crisi sanitària derivada de la Covid. Encara amb la incertesa de com s’acabaran constituint les meses, després dels milers de persones que han presentat excuses per no anar-hi, les mesures de seguretat i els protocols estrictes marcaran la jornada.

Des de l’Ajuntament, per garantir les restriccions d’aforament, distàncies, entrades i sortides i ventilació, s’ha decidit ampliar el nombre de meses i col·legis electroals per aquest 14F. HI haurà quatre col·legis que només ho seran en aquesta ocasió (Vapor Universitari, Masia Freixa, Recinte Firal i Sala Muncunill) mentre que n’hi ha d’altres que es mantindran ja per als pròxims comicis.

Els canvis en els col·legis electorals és una de les preocupacions dels egarencs ja que 1 de cada 3 haurà d’anar a un lloc diferent del que anava fins ara. Des de l’Ajuntament es va fer molt èmfasi en guardar la targeta censal per tal d’assegurar el lloc de votació i per ajudar als gestors de cua -voluntaris de Creu Roja- a orientar els electors. Tanmateix, a dia d’avui, diversos ciutadans han explicat a Món Terrassa que encara no han rebut la targeta, la qual és responsabilitat d’enviar-la la Junta Electoral de zona. Des de la regidoria de Serveis Centrals, Isaac Albert, llança un missatge de tranquil·litat a tots aquells que encara no la disposen. Hi ha constància que aquest dimecres s’està fent repartiment i esperen que arribin totes a temps.

No obstant, l’Ajuntament ha habilitat dues altres vies informatives per assegurar-se que tothom sap on ha d’anar a votar. Albert afirma a aquest mitjà que “tothom que ha canviat de col·legi electoral ha rebut a la seva comunitat de veïns un mapa on s’indica on vota”. I per a tota la ciutadania, s’ha habilitat dins de la pàgina web un apartat on es pot consultar el cens electoral omplint un formulari indicant les dades personals i on es mostra el col·legi i mesa.

LListat de nous col·legis electorals

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa