MónTerrassa
Tot per Terrassa busca consens per fer més habitatges de protecció oficial

Tot per Terrassa (TxT) es reunirà amb representants de CECOT i Cambra de de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, i el Gremi de la Construcció del Vallès per a treballar una proposta de consens pel que fa al projecte de reserva del 30% en habitatges de Protecció Oficial (HPO).

El partit encapçalat per l’alcalde Jordi Ballart i principal formació de l’equip de govern municipal vol treballar la iniciativa en el marc d’una comissió público-privada.

Tot per Terrassa proposarà als principals agents econòmics de la ciutat una trobada per a abordar i plantejar una proposta de consens en relació al projecte de reserva del 30% d’habitatges de protecció oficial (HPO) que s’ha anunciat els darrers dies des de
l’Ajuntament.

Aquest és el consens que cerca Tot per Terrassa

L’objectiu és “que no hi surti perjudicada cap família, cap infant i cap persona en situació de vulnerabilitat i, alhora, s’afavoreixi a la igualtat d’oportunitats amb la garantia d’un nombre d’HPO suficient a un preu limitat”, s’ha declarat des de les files de TxT.

Des de la formació municipalista es defensa que, en matèria de promocions de pisos i creixement del parc públic de la ciutat, cal trobar el punt d’equilibri “entre garantir que Terrassa sigui una municipi de drets i que preservi el dret d’accés a l’habitatge, amb una proposta de consens que permeti diversificar la creació de noves promocions”.

La postura del Gremi de la Construcció del Vallès respecte a la proposta de cessió del 30% d’habitatge social de protecció pública s’havia de conèixer demà. Aixó ho havia avisat.Ara, el Gremi diu que donarà la seva visió després d’haver analitzat la proposta del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal anunciat el passat dilluns 16 de maig.

L’Ajuntament de Terrassa vol regular els preus en el 30% dels pisos nous. La mesura, contemplada al Pla Local de l’Habitatge, permetria disposar de 129.539 m2 potencials de sostre residencial com a habitatge assequible, a la ciutat.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Perr a maig 23, 2022 | 12:57
  Perr maig 23, 2022 | 12:57
  Ya se sabe donde caerán esos pisos para lo de siempre.🤔
  • Icona del comentari de: Ferran Riera a maig 26, 2022 | 07:05
   Ferran Riera maig 26, 2022 | 07:05
   Dentro de poco, la gente de bien, la honrada, tendrá que abandonar Terrassa y dejársela a todos éstos que tanto chupan y nada aportan a la sociedad, creo que de entiende! Qué políticos de pacotilla, vergonzoso!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa