Acte d'obertura institucional de la Taula contra els Maltractaments de la Gent Gran
Acte d’obertura institucional de la Taula contra els Maltractaments de la Gent Gran | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte institucional de constitució de la Taula Tècnica contra els Maltractaments a la Gent Gran de Terrassa, amb la presència de la tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, Eva Candela, i la regidora de Serveis Socials, Gracia García.

Aquesta taula tècnica, impulsada en el marc del Pla Estratègic de la Gent Gran de Terrassa, treballarà en l’elaboració d’una Guia Local per fer front als maltractaments a les persones grans. A la taula hi seran representades entitats del tercer sector que presten serveis a la gent gran, associacions de Gent Gran, cossos de seguretat, recursos sanitaris, i diferents serveis i equipaments de l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya directament relacionats amb la gent gran, entre altres. El projecte compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona.

Al llarg dels propers mesos els membres de la taula adquiriran formació específica en l’àmbit del maltractament a persones grans i posteriorment treballaran el l’elaboració de protocols i circuits d’actuació en la prevenció, detecció i intervenció de les possibles situacions de maltractament, a nivell de ciutat i amb la implicació de tots els serveis i recursos que atenen persones grans.

Reunió de la Taula Tècnica contra els Maltractaments a la gent gran
Reunió de la Taula Tècnica contra els Maltractaments a la gent gran | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari